Llibret de Festes

DIVENDRES, 18 D’AGOST

19.30 h Arribada a l’Ajuntament de les dames  de la Cort d’Honor 2017.

20.15 h Arribada a l’Ajuntament  de la dulcinea 2017.

20.30 h Arribada a l’Ajuntament de la reina  de les Festes 2016.

20.45 h Arribada a l’Ajuntament de les dametes  de la Cort d’Honor i la reina de les Festes 2017.

21.00 h Homenatge i entrega dels ventalls a la reina, dulcinea i Cort d’Honor 2017 a l’Ajuntament de Benicarló. Retransmissió en directe per les pantalles ubicades a la plaça de Sant Bartomeu.

22.00 h Proclamació de la reina de les Festes, dulcinea i Cort d’Honor 2017 a la plaça de Sant Bartomeu. Lliurament del Premi de Poesia Flor Natural. Pregó de les Festes Patronals a càrrec del mantenidor, el Sr. Ximo Solano. Assistència d’etiqueta. (En cas d’haver-hi inclemències meteorològiques, es traslladarà l’acte a l’Auditori Pedro Mercader).

23.30 h Cercavila amb la reina de les Festes, dulcinea, Cort d’Honor 2017 i les autoritats acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló.

Recorregut: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Méndez Núñez, c. de les Illes Canàries fins a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal.

00.00 h Nit del Certamen. Ball de gala amb l’actuació de l’orquestra Metropol. Assistència d’etiqueta. La taquilla s’obrirà de 23.00 h a la 1.00 h. Preu de l’entrada: 8 euros i 48 euros la taula. Lloc: pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló.

 

DISSABTE, 19 D’AGOST

8.00 h Muntatge de cadafals. Lloc: Esplanada del Port.

10.00 h Concurs de tir i arrossegament.  Lloc: prolongació de l’av. de Iecla.  Organitza: Penya Surrach 2000.

10.00 h Tirada Compak Sporting – 50 plats. XII in memoriam Elias Tena Hinojo. Lloc: Camp de Tir la Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

10.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodriguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h I Camden Blo, Mercat Conscient. Tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Participen: Sombra y Mantequilla, Provocant la Pau, La Pastora, Arte Laia, Soscan, Vinilos José Mercadillo, Raquel Papers, La Juana, Saboterapia, Creart, Flamenkando, Lopez & Lopez, La Sènia del Tio Lluïs, El Celleret, El Cigronet, La Badum, Baobab, Dibuixant pel Maestrat. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

10.30 h Torneig 3×3 bàsquet amb cadira «Asseu-te i passa». Partit de bàsquet amb cadira de rodes. Lloc: pista del col·legi La Salle. Organitza: COCEMFE Maestrat.

11.00 h I Camden Blo. Jornades d’art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L’artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons. Organitza: Comissió de Festes.

11.00 h VI Trobada Pinyera Anirem tots Junts a la Crida. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya la Pinya. Organitza: Penya la Pinya.

11.30 h Tonto l’últim. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya l’Embolic. Organitza: Penya l’Embolic.

11.50 h Quedada sitralera per anar a la Crida. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya el Sitral. Organitza: Penya el Sitral.

12.00 h Obertura del Mesódromo. Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

12.00 h Campanes al vol que anuncien el començament de les Festes Patronals, al campanar de l’església de Sant Bartomeu.

12.30 h Cercavila de totes les penyes amb xaranga per assistir a la Crida. Sortida: recinte de penyes. Recorregut: av. de Iecla, av. de Méndez Núñez, c. de Joan XXIII, c. d’Hernán Cortés, c. de Pius XII, pl. de la Constitució i c. de Ferreres Bretó. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.00 h Traca que recorrerà els carrers de la Volta a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló.  Lloc: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, c. del Rei En Jaume, c. d’Olivella, c. de la Mare de Déu del Carme i pl. de Sant Bartomeu.

13.15 h Crida a càrrec d’Alba Río López, reina de Festes 2017 i llançament del coet anunciador de les festes des del balcó de l’Ajuntament de Benicarló. Remat de coets, campanes al vol i batalla d’espuma.

13.35 h XXI Pilotasso. Lloc: balcó de l’Ajuntament.  Organitza: Penya l’Arjup. Col·labora: Comissió de Festes. Patrocina: Mi Arquitecto i H&J Fitness.

14.30 h XIV Batalla d’aigua. Bidons plens, poals preparats i globus amb aigua unflats. Mulla’t!  Lloc: recinte de penyes. Organitza: Penya XQSI.

15.00 h Dinar pinyer, amb bon ambient a la carpa.  Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya la Pinya.  Organitza: Penya la Pinya.

15.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodríguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano.  Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo, Mercat Conscient. Tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo. Jornades d’art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L’artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons.Organitza: Comissió de Festes.

16.00 h Gran prix popular d’Humor amarillo. Participa amb el teu equip de 8 persones, des del 10 anys. Inscripcions al Facebook Festes de Benicarló o el mateix dia una hora abans. Patrocina: Ashland Benicarló. Lloc: av. de Catalunya. Organitza: Comissió de Festes.

17.00 h Concurs de tir i arrossegament.  Lloc: prolongació de l’av. de Iecla.  Organitza: Penya Surrach 2000.

17.00 h Concurs de petanca. Lloc: El Barranquet. Organitza: Club Petanca Benicarló.

17.00 h Exhibició de billar modalitats al quadre 71/2 i 3 bandes. Lloc: Club Ajedrez Benicarló, c. del Crist de la Mar, 106. Organitza: Club Ajedrez.

19.00 h Els balls de la plaça. Actuació de música i balls tradicionals. Recopilació de músiques i balls de plaça del nostre poble i voltants. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Assoc. de Música i Danses la Sotà.

19.00 h Plantada de gegants. Lloc: davant de l’Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.20 h Rebuda de la colla convidada, la Gegantera del Carnaval de Solsona de Lleida, per part de l’Ajuntament i la reina i dames de les Festes Patronals.  Lloc: davant de l’Ajuntament.  Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.30 h II Cercavila de Gegants Convidats a les Festes Patronals.  Recorregut de la cercavila: c. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó, Ajuntament.  Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.30 h VIII Exhibició d’Ensinistrament Esportiu, a càrrec de diversos integrants del Club Caní Baix Maestrat, amb els seus gossos. Lloc: Pistes d’Atletisme.  Organitza: Club Caní Baix Maestrat.

20.00 h Obertura del Mesódromo,  amb actuacions al llarg de la nit.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h Disco-light per als més joves, fins a les 23.30 h. Lloc: Pista del pg. Marítim.  Organitza: Comissió de Festes.

21.15 h Festival folklòric aragonès. Cant i ball del folklore aragonèsLloc: pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Centro Aragonés.

24.00 h Ball popular amb l’actuació de la orquestra Nova Saturno. Al finalitzar, discomòbil fins les 4.30 h. Lloc: pl. de la Constitució.  Organitza: Comissió de Festes.

 

DIUMENGE, 20 D’AGOST

9.00 h VII Open Ciutat de Benicarló. Competició de tenis de taula per a jugadors federats i no federats. Lloc: Pavelló Poliesportiu.  Organitza: Club de Tennis Taula Benicarló.

9.00 h III Motoesmorzar. Esmorzar per a tots els moters assistents. Lloc: pl. dels Mestres del Temple.  Organitza: Maestrat Motor Club.

10.00 h Concurs de tir i arrossegament.  Lloc: prolongació de l’av. de Iecla.  Organitza: Penya Surrach 2000.

10.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodríguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h I Camden Blo. Mercat conscient amb tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h Exposició d’artesania i pintura feta pels socis del Club de la Tercera Edat. Lloc: Centre de Convivència de la Gent Gran. Organitza: Club de la Tercera Edat.

10.30 h XXXII Travessia Port Benicarló. II Travessia Festes Patronals. Travessia llarga de 1.280 metres i travessia curta 400 metres. Lloc: Port Benicarló. Organitza: Club Natació Benicarló.

11.00 h I Camden Blo. Jornades d’art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L’artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h I Candem Blo.  Exposició de motos clàssiques, vespes històriques i Lambretta. Lloc: pg. de Febrer Soriano.  Organitza: Scooter Club Baix Maestrat.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

12.00 h Concert de la Coral Gent Gran,  amb la participació de Juan Oms.  Lloc: Capella de l’antic Convent de Sant Francesc. Organitza: Club de la Tercera Edat.

15.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodríguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano.  Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo. Mercat conscient amb tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Lloc: pg. de Febrer Soriano.  Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo. Jornades d’art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L’artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons.Organitza: Comissió de Festes.

16.00 h Concentració per a la V Ruta de Germanor Arjup-XQSI i IX Ruta Arjupera, acompanyats per la Xaranga Curteta i Bona. Lloc de concentració: recinte de penyes, casal de la Penya l’Arjup i Penya XQSI. Sortida de la cercavila a les 16.15 h des del recinte de penyes. Es pararà als diferents bars col·laboradors de Benicarló. Organitza: Penya l’Arjup i Penya XQSI.

17.00 h Exhibició de billar modalitats al quadre 71/2 i 3 bandes.  Lloc: Club Ajedrez Benicarló, c. del Crist de la Mar, 106. Organitza: Club Ajedrez.

17.00 h Concurs de tir i arrossegament.  Lloc: prolongació de l’av. de Iecla.  Organitza: Penya Surrach 2000.

17.00 h II Concurs de Menjar Magdalenes.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya la Pinya.

17.00 h I Caduf Solidari. Pinta el teu cadufet i ajudem entre tots amb un donatiu. Patrocina: Grúas Sedi SL. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya Alakran.

17.30 h Jocs tradicionals. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya Tararots.

17.30 h I Gimcana Infantil. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya l’Embolic.

18.00 h XV Degustació de Meló de Moro.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya Masclet.

18.00 h II Concurs de Llançament de Pinyol d’Oliva. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya la Pinya.

18.00 h Inauguració de la XXVII Exposició de Bonsais, fins a les 22.00 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló.  Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

19.00 h Concert infantil de Dani Miquel i els MA-ME-MI-MO-MÚSICS.  Lloc: pl. de Blasco Ibáñez.  Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Concert d’intercanvi entre la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs. Lloc: pl. de Sant Joan.  Organitza: Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló.

19.00 h hARTmonies. Tradicional concert de Festes de la Coral Polifònica. Lloc: Auditori Pedro Mercader.  Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

19.30 h Mostra de gastronomia i cultura internacional, fins a les 23.00 h. Lloc: pl. de la Constitució.  Organitza: Associació Per Més Vida i Rescata2.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h Exhibició de doma. Presentació de tots els alumnes. Carrusels de 12 alumnes. Exhibició individual segons els nivells. Finalment, entrega de trofeus per part de la reina i dames.  Lloc: av. de Méndez Núñez.  Organitza: Amics del Cavall Centre Hípic Benicarló.

20.30 h Demostració de gimnàstica  rítmica i ball urbà. Lloc: pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Club Mabel.

22.00 h Kilòmetre solidari nocturn.  Lloc: av. de Catalunya, c. de Méndez Núñez.  Organitza: Creu Roja Benicarló. Col·labora: Club Triatló Basiliscus.

23.00 h Correfoc a càrrec del Grup de Dimonis Falla la Carrasca. Lloc: pl. del Dr. Pera, c. de Sant Sebastià, c. de la Mare de Déu del Rosari, c. Major, del Pilar, c. de les Parres, c. de Sant Valer, del Riu i pl. de la Mare Molas.  Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Monòleg a càrrec de Pablo Carrascosa i Pablo de los Reyes. Lloc: pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Concerts i discomòbil. Concerts per a joves dels grups locals i comarcals Defectos i Aigua Xirla. En acabar, DJ. Lloc: av. de Joan Carles I.  Organitza: Falla Mercat Vell.

 

DILLUNS, 21 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví.

11.00 h Entrada infantil amb carretons i bous inflables a càrrec de Bou per la Vila.

11.00 h Gimcana popular ciclista. Educació vial. Xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Unió Ciclista Benicarló.

11.00 h XII Inauguració Exposició  Modelisme Naval. Lloc: Magatzem de la Mar.  Organitza: Club Modelisme Naval Benicarló.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

16.00 h VI Torneig del FIFA.  Lloc: recinte de penyes, carpa Penya la Pinya. Organitza: Penya la Pinya.

16.30 h Torneig de parxís per parelles amb un màxim de 16 parelles. Inscripció: 16.00 h. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya el Sitral.

16.30 h XXVII Concurs de Guinyot.  Lloc: pl. de Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya Tararots.

17.00 h Marxa popular ciclista.  Lloc: pl. de l’Ajuntament.  Organitza: Unió Ciclista Benicarló.

17.00 h Semifinals de billar modalitats al quadre 71/2 i 3 bandes.  Lloc: Club Ajedrez Benicarló, c. del Crist de la Mar, 106. Organitza: Club Ajedrez.

17.00 h Exhibició de bous a la mar.

17.00 h VI Festa Infantil Penya la Pinya, amb jocs i manualitats per als xiquets.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya la Pinya.

17.30 h Concurs de menjar flams.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya l’Embolic

18.00 h Masterclass de cubbà a càrrec  de Fernando Roca Fleque.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya Alakran.

18.00 h XXVII Exposició de Bonsais, fins les 22.00 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló.  Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

19.00 h XII Concurs d’Allioli.  Lloc: recinte de penyes, casal de la Penya el Masclet.  Organitza: Penya el Masclet.

19.00 h Cacharros, teatre itinerant a càrrec de la Companyia Bambalúa.  Recorregut: pl. del Convent, de Mossèn Lajunta, pg. de Febrer Soriano, de Sant Joan, c. Major, pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Inauguració LXXII Exposició de Productes del Camp. Lloc: Cambra Agrària.  Organitza: Associació de la Dona Llauradora.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h Concurs de pesca infantil, juvenil i dames de Festes. Lloc: Escullera del Port.  Organitza: Club de Pesca El Mero.

21.00 h Sopar de germanor de pa i porta.  Lloc: pl. de la Constitució. La Comissió de Festes s’encarregarà de posar a la disposició del públic assistent taules i cadires. No es farà reserva prèvia de cadires. Organitza: Comissió de Festes.

22.30 h Ball popular amb l’actuació de l’Orquestra Montesol. al finalitzar, discomòbil fins les 4:00h. Lloc: pl. de la Constitució.  Organitza: Comissió de Festes.

 

DIMARTS, 22 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví.

10.00 h Torneig d’escacs infantil de Festes Patronals.  Lloc: pl. del Mercat.  Organitza: Club Ajedrez.

11.00 h Exposició de Productes del Camp.  Horari: fins les 14.00 h i de 18.00 h a 21.00 h. Lloc: Cambra Agrària.  Organitza: Associació de la Dona Llauradora.

11.30 h XII Exposició de Modelisme Naval.  Horari: fins les 13.30 h i de 19.00 h a 21.30 h. Lloc: Magatzem de la Mar.  Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló.

12.00 h Exhibició de bous a la mar.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

16.00 h Torneig Absolut Festes  Patronals 2017.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Club Ajedrez Benicarló.

17.00 h Final de billar modalitats al quadre 71/2 i 3 bandes. Lloc: Club Ajedrez Benicarló, c. del Crist de la Mar, 106. Organitza: Club Ajedrez.

17.00 h Jocs tradicionals de l’antiga Roma.  Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya Alakran.

17.00 h Exhibició de bous a la mar.

18.00 h XXVII Exposició de Bonsais, fins les 22.00 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

19.00 h Cine infantil. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Comissió de Festes.

19.30 h Cercavila de recollida de la Musa per a la Gala d’Entitats. Lloc: c. de Cabanes, 16.  Organitza: Banda de Música Ciutat de Benicarló.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

22.45 h Cercavila amb la reina de les Festes, la dulcinea, la Cort d’Honor 2017 i les dames de les entitats 2017, acompanyades per la Banda de Música Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, de la Constitució, av. de Joan Carles I, del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Méndez Núñez, c. de les Illes Canàries fins a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal.

23.30 h Ball de gala en homenatge a les dames de les entitats locals 2017.  Durant l’acte es retrà homenatge a les Persones Destacades en l’Àmbit d’Acció Social 2017, Candela Romero Porres, Daniela Capella Febrer i Mariona Giner Mascarell; a la Millor Esportista 2017, María Año Baca; a la Millor Trajectòria Esportiva 2017, Manuel Gimeno Navarro, del Club Ajedrez; a la Millor Entitat Esportiva 2017, el Club Handbol Benicarló; i a la Persona Destacada en l’Àmbit Cultural 2017, Ángel Alberich-Bayarri. Entrada: 12 euros cadira i 72 euros taula (venda d’entrades anticipada). Assistència d’etiqueta. Lloc: pista annexa al Pavelló Poliesportiu Municipal.

00.30 h Actuació de l’orquestra Platea. fins les 3:00h.Lloc: pista annexa al Pavelló Poliesportiu Municipal.

 

DIMECRES, 23 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví.

10.00 h Taller de jocs tradicionals.  Lloc: pl. del Convent.  Organitza: Ateneu Cultural de Benicarló.

11.00 h Exposició de Productes del Camp.  Horari: fins les 14.00 h i de 18.00 h a 21.00 h. Lloc: Cambra Agrària.  Organitza: Associació de la Dona Llauradora.

11.00 h XII Exposició de Modelisme Naval.  Horari: fins les 13.30 h i de 19.00 h a 21.30 h. Lloc: Magatzem de la Mar.  Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

13.00 h IX Dinar de Germanor de la Dona Taurina benicarlanda. Lloc: Llotja de Benicarló.  Organitza: Falla la Carrasca.

16.00 h Tarda per a la dona taurina.

16.00 h IX Street Voley.  Torneig de voleibol al carrer. Bases i inscripcions: 10 min. abans començar el torneig. Lloc: c. de Sant Antoni.  Organitza: Penya l’Arjup. Col·labora: Cotton Café.

16.00 h I Torneig de Futbolí.  Lloc: recinte de penyes, casal de la Penya el Masclet.  Organitza: Penya el Masclet.

16.30 h VII Torneig de Guinyot per Parelles. Màxim, 16 parelles. Inscripció: 16.00 h. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya el Sitral.

16.30 h III Olimpíades XQSI.  Campionat adult i infantil de street football, classes de ball dirigit i gimcana. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya XQSI.

ACTIVITATS:16.30 h Torneig de futbol 3×3 amb un màxim de 5 components per equip. Inscripcions a [email protected] Preu: 5 euros per equip.17.00 h Gimcana pels carrers de la ciutat mitjançant codis QR. Equips de 4 persones. Inscripcions a [email protected] Preu: gratuït. Important! Cal tindre lector QR instal·lat al telèfon mòbil.19.00 h Classes de cubbà dirigides pel professor Fernando Roca.

17.00 h VI Degustació de Pinya.  Lloc: Pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya la Pinya.

17.00 h Exhibició de bous a la mar.

17.30 h Diversió amb la WII.  Lloc: recinte de penyes, Casal de la Penya l’Embolic. Organitza: Penya l’Embolic.

18.00 h Orxatà.  Lloc: Pl. del Ministre Marcelino Domingo.  Organitza: Penya Sector Crític.

18.30 h Tararots Rock, fins les 23:00 h. Lloc: Pista del pg. Marítim.  Organitza: Penya Tararots.

19.30 h Passacarrer serenata de sant Bartomeu i recollida de la musa, amb la presència del director convidat, José Ignacio Blesa Lull.  Lloc: C. de Cabanes, 16. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

19.45 h Solta de globus a càrrec de les xiquetes Candela Romero, Daniela Capella i Mariona Giner de Pulseras Candela, Premi Moviliza UNICEF 2017 i Persones Destacades en l’Àmbit Social 2017 de Benicarló.  Lloc: davant de l’Ajuntament.  Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit.  Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h V Volta Solidària, a càrrec de l’AECC (Asociació Espanyola contra el Càncer), acompanyada per la dixie band Moby Dixie. Recorregut: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. de les Moreres, pl. de la Mare Molas, c. de Méndez Núñez  i pl. de Mossèn Tomàs. Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Concurs de pesca sènior.  Lloc: Escullera del Port.  Organitza: Club de Pesca el Mero.

21.00 h Tradicional serenata a Sant Bartomeu. Lloc: pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

21.00 h Balls populars.  Lloc: Jardí del Centre de Convivència de la Gent Gran.  Organitza: Club Gent Gran.

23.00 h Albades.  Lloc: porta de l’església de Sant Bartomeu, porta de l’Ajuntament i carrers de Benicarló. Organitza: Veniu a Cantar.

23.55 h Concert de la jove girlband de rock-and-roll Pin Up The Ladies.  Lloc: pl. de Mossén Tomàs.  Organitza: Comissió de Festes.

24.00 h Nit de cine a la fresca.  Lloc: pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Comissió de Festes.

 

DIJOUS, 24 D’AGOST

11.30 h Missa concelebrada a l’església de Sant Bartomeu en honor als nostres patrons Sant Bartomeu i els Sants Abdó i Senent, amb els rectors de les parròquies de la ciutat i presidida pel rector de Sant Bartomeu, el reverend Carlos García Talarn.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

12.00 h Activitats per als més menuts.  Lloc: pl. del Convent.  Organitza: Falla la Barraca.

12.45 h Cercavila amb la reina de les Festes, la Cort d’Honor i les autoritats.  Recorregut: església de Sant Bartomeu, c. de Ferreres Bretó, c. del Pintor Sorolla, av. de Jacinto Benavente, c. de Peníscola fins al Centre Geriàtric.

13.00 h Visita al Centre Geriàtric Municipal per part de la reina de les Festes, dulcinea, Cort d’Honor 2017 i autoritats.

14.00 h Dinar popular a preus populars.  Lloc: pl. del Convent.  Organitza: Falla la Barraca.

15.30 h VII Torneig de Pòquer Texas Holdem.  Inscripció: 15.00 h, a la carpa de la Penya el Sitral. Màxim 45 jugadors. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya el Sitral. Organitza: Penya el Sitral.

16.00 h Torneig de futbolí.  Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya  Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

16:00 h Festa infantil amb pintacares, carretons i més sorpreses.  Lloc: pl. del Convent.  Organitza: Falla la Barraca.

16.30 h XXVII Concurs de Parxís.  Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya Tararots. Organitza: Penya Tararots.

17.00 h X Torneig Mundial de Ping-pong.  Inscripció gratuïta. Duració aproximada fins a les 20.00 h. Lloc: seu de la Penya l’Arjup,   de Pere de Thous, núm. 2 baixos.  Organitza: Penya l’Arjup.

17.00 h Concurs de petanca.  Lloc: instal·lacions de petanca del Barranquet. Organitza: Club de Petanca.

17.15 h II Concurs de Petanca Infantil, fins als 12 anys. Lloc: pl. de Ramon Llull.  Organitza: Club Bolas y Bochas.

17.45 h Solta de coloms.  Lloc: pl. de Sant Bartomeu.  Organitza: Club Colombòfil Missatger Benicarló.

18.00 h I Torneig de Clash Royale.  Lloc: recinte de penyes, casal de la Penya el Masclet. Organitza: Penya el Masclet.

18.00 h Processó dels patrons Sant Bartomeu i Sants màrtirs Abdó i Senén, amb el clergat de la ciutat, la reina de les Festes, la dulcinea, la Cort d’Honor 2017, les autoritats i les dames de les entitats 2017. Acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i l’Associació Cultural Grup Música i Danses la Sotà.  Recorregut: església de Sant Bartomeu, c. de Ferreres Bretó, pl. Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, pl. del Mercat Vell, c. del Rei en Jaume, c. d’Olivella, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de Cabanes, fins a l’església de Santa Maria de la Mar, on es realitzarà l’ofrena de flors a la patrona  Santa Maria del Mar, amb cants oferits pel Cor Gregorià la Salle. A continuació, cercavila des de l’església de Santa Maria de la Mar.  Recorregut: C. de Cabanes, c. de Mossén Lajunta, de José Febrer i Soriano, c. de Sant Joan, c. Major fins a la pl. de Sant Bartomeu.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit.  Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

21.00 h Gran mascletà mixta a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló.  Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

21.00 h Sopar «Com si foren Falles»,  amb torrada a preus populars.  Lloc: pl. del Convent. Organitza: Falla la Barraca.

21.15 h Ballada popular a càrrec  del Grup de Música i Danses la Sotà.  Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

22.00 h Tirada social al plat. Lloc: Camp de Tir la Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

23.00 h Musical tribut a Queen. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Coral Polifònica Benicarlanda.

 

DIVENDRES, 25 D’AGOST

8.00 h Torneig 3×3 futbol.  Lloc: pl. dels Mestres de Montesa i c. del Ministre Bayarri.  Organitza: Falla el Grill.

9.00 h Entrada de bestiar boví.

11.00 h Inauguració del mercat medieval.  Lloc: pl. de Sant Bartomeu.

11.00 h Tómbola solidària, fins a les 13.30 h. Lloc: baixos de la Torre Benicarló.  Organitza: Mans Unides.

12.00 h Exhibició de bous a la mar.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: Pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

14.00 h Fideuada popular. Preu: 3 euros. Venta de tickets al casal de la falla a partir de les 12.00 h. Lloc: c. del Ministre Bayarri.  Organitza: Falla el Grill.

16.00 h Torneig de guinyot.  Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya Sector Crític.  Organitza: Penya Sector Crític.

17.00 h Exhibició de bous a la mar.

17.00 h Homenatge al soci i sòcia de més edat, amb l’actuació del tenor Juan Oms. Entrega de trofeus als guanyadors dels diferents torneigs organitzats pel club.  Lloc: Centre de Convivència de la Gent Gran.  Organitza: Club de la Tercera Edat.

17.00 h IV Scalextric Gegant.  Lloc: seu de la Penya l’Arjup, c. de Pere de Thous, núm. 2 baixos.  Organitza: Penya l’Arjup.

17.00 h Campionat de guinyot.  Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya Alakran. Organitza: Penya Alakran.

17.30 h Concurs de ping-pong.  Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya l’Embolic. Organitza: Penya l’Embolic.

18.00 h Portes obertes a la seu de l’Associació Espanyola contra el Càncer de Benicarló.  Venda d’artesania.  Lloc: c. de Sant Joan, 7.  Organitza: AECC Benicarló.

18.00 h Tómbola solidària, fins a les 23.00 h. Lloc: baixos de la Torre Benicarló.  Organitza: Mans Unides.

18.30 h Exposició de quadres i fotografies taurines del Museu Taurí de València, fins a les 20.00 h. Lloc: Llotja del Peix.  Organitza: Associació Cultural Taurina la Divisa Benicarló.

19.00 h L’explorateur. Teatre itinerant a càrrec de la Companyia Artea.  Recorregut: pl. dels Mestres del Temple, c. d’Hernán Cortés, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó i Ajuntament.  Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h Cercavila de les feres de l’Estel del Collet, acompanyats per la Xaranga’ls Desmadrats. Presentació de la nova fera. Recorregut: pl. de la Constitució, c. de Joan Carles I, del Rei En Jaume, c. de Cabanes, c. de l’Organista Coscollano, c. de Santa Bàrbara, c. de Sant Francesc, d’Alcalà de Xivert i pl. de l’Ajuntament.  Organitza: AC Estel del Collet.

20.00 h Torrada.  Lloc: Terrassa del Centre de Convivència de la Gent Gran.  Organitza: Club Tercera Edat.

20.00 h Concurs de pesca.  Lloc: Escullera del Port.  Organitza: Club de Pesca Esportiva Baix Maestrat.

20.30 h Bureo amb música tradicional del Maestrat, a càrrec del grup Fartabelitres.  Lloc: pl. de Mossén Tomàs. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Concert de rock XXII Aniversari Babilón, amb l’actuació de Los Altragos, Power-Pop i la Jar Rock Experience, fins a les 4.00 h. Lloc: pl. de l’Auditori.  Organitza: Cervecería Babilon.

00.00 h Bou embolat al recinte taurí.

00.45 h Bou embolat al recinte taurí.

 

DISSABTE, 26 D’AGOST

10.30 h Obertura del mercat medieval.

11.00 h Exhibició d’acrobàcia d’helicòpters de ràdio control realitzada pel Club Aeromodelisme Maestrat.  Horari: fins les 14.00 h i de 17.00 h a 19.30 h. Lloc: Camp de Futbol Àngel Pichi Alonso.  Organitza: Club Aeromodelisme Maestrat. Col·labora: Comissió de Festes.

11.00 h Tómbola solidària, fins a les 13.30 h. Lloc: baixos de la Torre Benicarló.  Organitza: Mans Unides.

11.00 h Exposició d’indumentària fallera, fins a les 14.00 h i de 18.00 h a 22.00 h Col·laboració simbòlica: 1 euro. Lloc: c. de Sant Joaquim, 9.  Organitza: Falla Mercat Vell.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

12.00 h Entrada de bous.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

13.00 h Dessencaixonada d’un bou cerrer.

13.00 h Torrada popular de sardines. Es recollirà un donatiu a favor d’una entitat social. Lloc: Llotja del Peix.  Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Confraria de Pescadors Sant Elm i Publikat.

16.00 h Festival marítim dels tradicionals ànecs a l’aigua de goma, amb premis i sorpreses per als participants.  Lloc: Llotja de Benicarló.  Organitza: Comissió de Festes. Patrocina: Gran Hotel Peñíscola, Academia de Peluquería Carmen Valero. Col·labora: Confraria de Pescadors Sant Elm.

16.00 h XIV Tirada Open al Plat in memoriam Mariano Masip Ferrer. Fossa universal, 50 plats. Lloc: Camp de Tir la Basseta.  Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

17.00 h Reunió d’escoles de ciclisme de Castelló. Lloc: c. de Menorca. Organitza: Club Ciclista Deportes Balaguer.

17.00 h Desafiament de ramaderies.

17.00 h Exhibició d’acrobàcia d’helicòpters de Ràdio Control. realitzada pel Club Aeromodelisme Maestrat, fins a les 19.30 h. Lloc: Camp de Futbol Àngel Pichi Alonso. Organitza: Club Aeromodelisme Maestrat. Col·labora: Comissió de Festes.

18.00 h Tómbola solidària, fins a les 23.00 h. Lloc: baixos de la Torre Benicarló.  Organitza: Mans Unides.

18.00 h I Prova Ciutadà Caní Exemplar.  Lloc: annex exterior del Poliesportiu Municipal.  Organitza: Adiestramiento Benicarló. Col·labora: Clínica Veterinaria Papa Luna, Asia K9 i Wise Natural.

18.00 h XXXIX Cross de Festes Benicarló – XXXII Milla Urbana Benicarló.  Lloc: pg. de Ferreres Bretó.  Organitza: Club Atletisme Baix Maestrat.

20.00 h Disco-light per als més joves, fins a les 23.30 h. Lloc: pista del pg. Marítim.  Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Obertura del Mesódromo,  amb actuacions al llarg de la nit.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.30 h Concert per escoltar oferit  per l’Orquestra Nova Alaska.  Lloc: pl. de la Constitució   Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Cercavila i exhibició de fanalets de meló de moro, acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i els gegants Tolo i Mar portats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.  Recorregut: c. de Ferreres Bretó, de Joan Carles I, pl. del Mercat Vell, c. del Rei En Jaume, c. d’Olivella, c. del Carme, c. de Sant Francesc i Ajuntament. Organitza: Comissió de Festes.

22.00 h Bou embolat cerrer.

22.30 h Festa de l’espuma.  Lloc: pg. Marítim.  Organitza: Comissió de Festes.

22.30 h Las chicas del 17. Nit de revista.  Preu: 5 euros. Lloc: annex exterior del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Bou embolat al recinte taurí.

24.00 h Ball popular de fi de festes amb l’actuació de l’Orquestra Nueva Alaska. Al finalitzar, discomòbil fins les 4’30 h. Lloc: pl. de la Constitució.  Organitza: Comissió de Festes.

 

DIUMENGE, 27 D’AGOST

10.00 h Trobada de billar entre el Club Billar Ulldecona i l’equip de billar del Club de la Tercera Edat. Lloc: Centre de Convivència de la Gent Gran.  nOrganitza: Club de la Tercera Edat.

10.30 h Obertura del mercat medieval. 

11.00 h Tómbola solidària, fins a les 13.30 h. Lloc: baixos de la Torre Benicarló.  Organitza: Mans Unides.

11.00 h Exposició d’indumentària fallera, bfins a les 14.00 h i de 18.00 h a 22.00 h Col·laboració simbòlica: 1 euro.nmLloc: c. de Sant Joaquim, 9.  Organitza: Falla Mercat Vell.

12.00 h Obertura del Mesódromo.  Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

16.30 h XXVI Concurs de Petanca Festes Patronals. bInscripcions: 15 min. abans de l’inici del concurs. Lloc: pl. de Ramon Llull.  Organitza: Club Bolas y Bochas.

18.00 h Tómbola solidària, fins a les 23.00 h. Lloc: baixos de la Torre Benicarló.  Organitza: Mans Unides.

19.00 h Desfilada de carrosses i batalla de confeti.  Col·labora: Centro Óptico Eva Marin. Concentració: c. del Pintor Sorolla. Recorregut:   del Pintor Sorolla, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, pl. del Mercat Vell, av. de Joan Carles I i c. de Ferreres Bretó.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás.  Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

21.30 h Concert d’havaneres amb el grup Xaloc.  Lloc: Platja del Morrongo.  Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Gran castell de focs artificials,  a càrrec de Pirotècnia Tomás de Benicarló.  Lloc: Escullera del Port.

 

PROGRAMA D’ACTES MERCAT MEDIEVAL BENICARLÓ

25, 26 I 27 D’AGOST DE 2017

CENTRE HISTÒRIC

DIVENDRES 25 D’AGOST

10.30 h El mercat cobra vida.

11.00 h Inauguració del mercat amb les autoritats.

11.30 h Totes les companyies:

  • ´ Xancutxo, El Cómico de la Legua.
  • El carro dels medicastres, Tartaruga Teatro.
  • El geperut, Yaco Müller.
  • Música folk, Treefolk.

17.30 h Obertura del mercat.

18.30 h Llevamalespuces, Yaco Müller.

19.00 h Cercavila de música folk, Treefolk.

19.30 h El geni Vicent, El Cómico de la Legua.

20.00 h Rataurant l’Arguinyana, Tartaruga Teatro.

20.30 h Cercavila de música folk, Treefolk.

21.00 h El geperut, Yaco Müller.

21.30 h Zurco, El Cómico de la Legua.

22.00 h Música andalusí, Treefolk.

22.15 h Hora del bon yantar.

23.00 h El mercat tanca les portes.

DISSABTE 26 I DIUMENGE 27 D’AGOST

10.30 h El mercat cobra vida.

11.00 h Cercavila de música folk, Treefolk.

11.30 h El geni Vicent, El Cómico de la Legua.

12.00 h El carro dels medicastres, Tartaruga Teatro.

12.30 h El geperut, Yaco Müller.

13.00 h Música andalusí, Treefolk.

13.30 h Xancutxo, El Cómico de la Legua.

13.15 h Hora del bon yantar.

17.30 h El geni Vicent, El Cómico de la Legua.

18.00 h Música folk, Treefolk.

18.30 h Rataurant l’Arguinyana, Tartaruga Teatro.

19.00 h El geperut, Yaco Müller.

19.30 h Xancutxo, El Cómico de la Legua.47

20.00 h Cercavila de música folk, Treefolk.

20.30 h El carro dels medicastres, Tartaruga Teatro.

21.00 h Llevamalespuces, Yaco Müller.

21.30 h Zurco, El Cómico de la Legua.

22.00 h Música andalusí, Treefolk.

22.30 h Fakir Müller, Yaco Müller.

22.15 h Hora del bon yantar.

23.00 h El mercat tanca les portes.

HORARI ACTIU DE MERCAT

– Vila d’artesans

– Exposició Cambra de la Tortura

– Ofici del fuster

– Ofici del ferrer48

 

ACTES DE BOUS

DILLUNS, 21 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia Hermanos Bellés. Recorregut pel c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

11.00 h Entrada infantil amb carretons i bous inflables a càrrec de Bou per la Vila.

17.00 h Exhibició de bous a la mar a càrrec de la ramaderia Hermanos Benavent.  Lloc: Esplanada del Port.

DIMARTS, 22 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví  de la ramaderia Iván Messeguer. Recorregut pel c. del Crist de la Mar, del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

12.00 h Exhibició de bous a la mar a càrrec de la ramaderia Iván Messeguer.  Lloc: Esplanada del Port.

17.00 h Exhibició de bous a la mar a càrrec de la ramaderia Juan Faet.  Lloc: Esplanada del Port.ç49

DIMECRES, 23 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia Iván Messeguer. Recorregut pel Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

16.00 h Tarda per a la Dona Torera a càrrec de la ramaderia Iván Messeguer. Lloc: Esplanada del Port.

17.00 h Exhibició de bous a la mar a càrrec de la ramaderia La Paloma.  Lloc: Esplanada del Port.

DIVENDRES, 25 D’AGOST

9.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia Hermanos Bellés. Recorregut pel c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

12.00 h Exhibició de bous a la mar a càrrec de la ramaderia Hermanos Bellés . Lloc: esplanada del Port.

17.00 h Exhibició de bous a la mar a càrrec de la ramaderia Miguel Parejo.  Lloc: Esplanada del Port.

23.00 h Carretó embolat.  Lloc: Esplanada del Port.

23.30 h Exhibició de bestiar boví a càrrec de la ramaderia Hermanos Bellés.  Lloc: Esplanada del Port.50

00.00 h Bou embolat al recinte taurí a càrrec de la ramaderia Hermanos Bellés. Lloc: Esplanada del Port.

00.45 h Bou embolat al recinte taurí a càrrec de la ramaderia Hermanos Bellés.  Lloc: Esplanada del Port.

DISSABTE, 26 D’AGOST

12.00 h Entrada de bous de la ramaderia Hermanos Bellés. Recorregut pel c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

12.15 h Exhibició de bestiar boví a càrrec de la ramaderia Hermanos Bellés.  Lloc: Esplanada del Port.

13.00 h Dessencaixonada d’un bou cerrer a càrrec de la ramaderia Javier Gallego adquirit a Teo Adell.Lloc: Esplanada del Port.

17.00 h Desafiament de ramaderies per comunitats autònomes amb cinc vaques i un bou cadascuna. Ramaderies: Comunitat Valenciana (German Vidal) vs. Catalunya (Pedro Fumado El Charnego) Lloc: Esplanada del Port.

22.00 h Bou embolat cerrer a càrrec de la ramaderia Javier Gallego adquirit a Teo Adell. Lloc: Esplanada del Port.

23.00 h Bou embolat al recinte taurí a càrrec de la