A les Quinquennals d’Alcanar modernitat i tradició conviuen en un mateix espai temporal i per aquest motiu l’Ajuntament ha preparat un programa el més divers i ampli possible: inclou actes litúrgics, concerts per a totes les edats, espectacles, teatre, exposicions, gegants, correbars, competicions esportives, concursos, propostes juvenils, gastronomia i promoció del patrimoni.

 

Com a novetat, enguany s’instal·larà una carpa que, juntament amb el Centre Cívic, permetran ampliar el nombre de propostes musicals. En l’àmbit familiar destaca l’obra de teatre “La princesa en Texans” que tindrà lloc el diumenge, 6 d’octubre, a les 11.30 h, a les Cases i el concert de Reggae per xics amb el grup The Penguins que se celebrarà a Alcanar el dissabte, 12 d’octubre, a les 11.30 h.

 

Els plats forts d’aquesta programació són l’espectacle de la Lloll Beltran “El secret de la Lloll”, que tindrà lloc del dijous, 10 d’octubre, el concert d’Alfred García per al públic més jove, el 5 d’octubre, i també el d’Els Pets, el 12 d’octubre.

 

Us adjuntem la programació de les Festes Quinquennals d’Alcanar 2019.