• La Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions convoca la ciutadania al passeig de Ferreres Bretó dissabte 17 de març a les 12 h.

En el marc de les recents mobilitzacions de pensionistes en diversos municipis de l’Estat espanyol, la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions vol traslladar aquestes
protestes a les ciutats mitjanes, amb una sèrie de concentracions que volen facilitar el dret d’expressió a les persones que, per la seua edat, tinguen problemes de desplaçament a nuclis urbans
més grans. En aquesta ocasió, Benicarló acollirà una d’aquestes accions el proper dissabte 17 de març a les 12 h, al passeig de Ferreres Bretó.

Entre les reivindicacions que recull aquesta convocatòria es troben la consideració de les pensions com un dret constitucional, el restabliment de la jubilació ordinària als 65 anys, l’establiment d’una pensió mínima de 1080€ que garantisquen un nivell de vida digne i una revalorització d’aquestes en relació a l’IPC real. També es contemplen altres demandes socials, com la desaparició de l’escletxa de gènere que afecta també els subsidis, l’aplicació amb garanties de la Llei de dependència i la supressió del copagament sanitari.