L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert les portes del Campus d’Estiu, que gestiona OCA Grup d´Animació, empresa peñiscolana, que enguany s’encarrega de programar les activitats, destinades a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 13 anys, sota la supervisió d’una sèrie de monitores especialitzades.

Prop de 60 xiquets s’han inscrit en l’edició d’enguany d’aquesta escola d’estiu,  en la qual hi haurà excursions en segway per Sta. Magdalena, torneig de bumper ball, jocs esportius de moda com el kangoo i sobretot tallers de robòtica i ciència amb personatges com Ximo i Pepa com a protagonistes. Al mateix temps, els alumnes realitzaran una excursió al circuit d’humor groc, que l’empresa que gestiona el campus, té a Peníscola.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat “la variada programació que s’ha dissenyat per a enguany, on els xiquets i xiquetes sens dubte passaran un estiu molt divertit, amb activitats molt noves”. A més el campus està concebut “per a una millor conciliació de la vida laboral i familiar des que s’engegara”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here