• Els ciutadans i comerços podrien beneficiar-se reduint la quantia de la factura de residus

El PSPV–PSOE de Sant Rafael del Riu proposa apropar el punt de reciclatge i voluminosos tant als comerços com als ciutadans. La regidora socialista, Mª Ángeles Maza, ha explicat que “amb esta mesura els ciutadans i comerços podrien beneficiar-se econòmicament d’esta mesura, reduint la quantia que paguem de l’impost de residus.”

Des de l’inici de l’actual legislatura, els socialistes han suggerit diferents iniciatives per a millorar el servei de recollida d’escombreries, voluminosos i reciclatge. “Esta vegada apostem per apropar este servei perquè totes les persones puguen desfer-se correctament dels seus objectes. Tota la ciutadania no disposa de vehicles necessaris per a dur per exemple un moble o un matalap fins a l’ecoparc”, indica Maza.

Un altre objectiu de la proposta és ajudar al medi ambient “ja que incentivaria l’augment del reciclatge, reduiria l’abandó de voluminosos i fomentaria la correcta separació, al reduir el temps que ha de destinar la població a l’arribar este servei a la seua porta o comerç”, conclou la regidora socialista.