En un any de mancança, he maquetat un llibre gràfic d’autoajuda, per a intentar ajudar, a entrenar i millorar. Amb els més de 100 dibuixos, que durant este any, he pogut plasmar. En un dels toms, 55 exercicis per a fer la ment treballar, amb la corresponen solució particular. He optat per posar solucions degut a la dificultat que, les xiques que em fan la rehabilitació, em van comentar. El altre tom, pretén augmentar la autoestima de persones que, al igual que jo fa uns anys, estiguen desil·lusionats i desanimats, desorientats. [email protected] a esforçar-se i millorar. Tot es pot aconseguir, si ho pots visualitzar.

 

Vos introdueixo el meu cas:

  • Em dic Kevin Zamora Amela, tinc 22 anys, sóc Vinaròssenc i amb diversitat funcional. Entre els 13 mesos i els 16 anys, les nou operacions, al departament de neurocirurgia, em van practicar. Aquest últim any ha sigut prou dur, ha empitjorat la meu afectació cerebral, ja existia, degut a les nou operacions que he hagut de superar. Causat per una tonteria, NO poder programar, una de les dos vàlvules de derivació peritoneal que duc. Ara ja està regulada, a tornar a millorar.

La meua vida acadèmica, ha tingut daltabaixos, plena de dificultat, que he sabut afrontar i sobre-passar. Vaig faltar un trimestre a tercer, dos a quart, a batxiller, incapaç de poder-me personar. Vaig començar el CFGN en “Teleco”, vaig continuar amb el superior en Automatització i robòtica industrial, quatre anyets i acabats.  El curs passat, vaig intentar començar una enginyeria a Barcelona, vaig empitjorar moltíssim i m’ho vaig haver de deixar. El febrer d’aquest any, vaig començar una rehabilitació cognitiva, vaig recuperar funcions perdudes anys abans, com la grafo-motricitat, una d’elles, necessària per a practicar un de les meues aficions, dibuixar. He maquetat el llibre durant la meua inactivitat i ara des de la Editorial Antinea, el anem a publicar. Aquest any m’he embarcat en el grau de psicologia de la UNED. Finalitat principal, en un futur, més encara poder ajudar i guiar.

Sóc prou autodidacta, vaig investigant disseny gràfic y web, vaig provant. En el meu lloc web, alguns dibuixos més hi podeu descobrir, el meu lloc està en proves, el vaig completant. És este www.kevin-zamora.com Tot el contingut d’aquest, està il·lustrat a mà per mi, la web la he anat fent jo i hi continuo progressant. Entre els dos toms, més de 100 dibuixos a presentar, tots fets a mà, tots amb clara intenció de motivar i fer pensar.  Més de 50 jocs mentals, que aconseguixen fer nos treballar diverses funcions cerebrals.  La atenció, la memòria a curt plaç, la imaginació,… tots els professionals  del voltant l’estan esperant. NO es pot imaginar els errors que hi fa un(a) pacient, si tu NO hi estàs acostumbrat també a fallar. Te bastant dificultat atencional i les altres funcions considerades tenen una forma diferent d’avançar. Hi ha que aprendre a pensar, ser versàtil, saber-se adaptar, això és el que este llibre intenta incentivar, aconseguir ajudar.

}

Es dirà “Un Hombre Clínicamente Extraño”, el registre està en tràmit, vos passo les portades del dos toms per a que comenceu a imaginar.

Postdata: Vos agrairia que hem diguésseu que vos pareix la idea. Estos dies estic mirant de trobar gent interessada per a jutjar la seua factibilitat. També m’agradaria trobar a algun “col·laborador” com la Caixa Vinaròs que pogués dir: nosaltres en voldríem 50/100 i així sumar unitats per a abaratir els costos d’impressió.

Qualsevol aportació serà benvinguda.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here