PVI: El tripartit deixa perdre 401.123,14 euros de la subvenció per als polígons de Vinaròs

0

 

 

NOTA DE PREMSA

 

  • Des del Partit de Vinaros Independent, ja fa mesos que estem denunciant l’estat dels polígons, en el tema de la fibra òptica, portem insistint en diversos plens i per part de l’Ajuntament de Vinaròs “ni cas”.  

 

Hi ha una sèrie de problemes que no s’han aclarit, hi havia una inversió 1.195,323 € per part de la generalitat valenciana, dels quals no s’han pogut gastar només que 787.189,39,€, bàsicament perquè totes les inversions que s’anaven a fer a la carretera N-340a l’altura del polígon de les Capsades i al polígon de la carretera d’Ulldecona, que era posar unes zones enjardinades i arreglar l’asfalt, posar il·luminació i fer tot un seguit d’actuacions més, totes aquestes inversions depenien de l’autorització de carreteres.

Fent-se tot a corre cuita, a pesar de que totes aquestes inversions s’hagueren pogut fer diversos anys abans, això es el que passa, falten permisos d’organismes no arriben per falta de temps, i les inversions no es poden realitzar,  i la subvenció corresponent per a aquesta inversió s’acaba perdent, en aquest cas la subvenció total perduda ascendeix a 401.123,14€.

Un altre problema gros és el de la fibra òptica. Segons diuen, ara no s’ha pogut fer res perquè tot i que hi han quadres enganxats en algunes façanes de les indústries des de fa mes d’un any, a dia d’avui encara no s’ha tret a concurs la concessió la xarxa de fibra òptica a qualsevol operadora, per donar servei a les indústries que a dia d’avui s’han de subministrar per una ADSL per cable convencional lentíssim a l’estar lluny de la central de telefonia, lo que ha obligat a moltes empreses a contractar internet inalàmbric, pagant el gust.

Des del PVI, demanem al tripartit que es pose les piles i actuï, les empreses de Vinaròs no poden seguir així, són el nostre motor econòmic.

 
Partit de Vinaròs Independent
#VinaròsPerDamuntDeTot

 
Facebook, Instagram i Twitter: @PviVinaròs
 
WhatsApp: 644 156 062
 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here