NOTA DE PREMSA:

Amb la situació d’urgència sanitària que estem vivint a causa del coronavirus, COVID-19 i després del Reial Decret 463/2020, aprovat aquest dissabte pel Consell de Ministres extraordinari, que declara l’estat d’alarma a Espanya per a frenar l’avanç de la pandèmia; ens obliga a tota la ciutadania a romandre en les nostres cases, fins nova ordre.

Aquesta mesura suposa una severa restricció al moviment dels ciutadans, però sens dubte a qui més afectarà serà als més menuts. Primerament amb la suspensió de les classes en tot el sistema educatiu, des de la Generalitat i ara amb l’estat d’alarma, on ni tan sols poden sortir de casa par anar a jugar al carrer.

Tots sabem el difícil que és tindre a un xiquet tancat per moltes hores a casa, així que des de l’Ajuntament hem iniciat aquesta campanya del “queda’t a casa”, amb un concurs; nomenat Queda’t a casa i engalana el teu balcó!

L’objecte del concurs és decorar i engalanar balcons i finestres. Aquest concurs vol ser un xicotet homenatge per part dels xiquets i xiquetes de Vilafamés, a tot el personal sanitari i a tots els col·lectius que estan treballant de valent per parar el coronavirus. Aquesta campanya farà que les xiquetes i xiquets que no van a l’escola puguen fer més entretinguda l’estança dins de les seues cases, alhora que amb aquesta idea potencien la seua creativitat i contribuïsquen així amb una bona causa.

BASSES DEL CONCURS:

  1. Els materials utilitzats seran reciclats i naturals (flors, plantes…).
  2. El concurs és només per xiquetes i xiquets.
  3. Una volta engalanat el balcó o la finestra s’haurà de mantenir així fins al dia 29 de març.
  4. S’ha de fer una foto del balcó o la finestra i enviar-la per correu electrònic, a [email protected] posant en l’assumpte del correu: QUEDA’T A CASA I ENGALANA EL TEU BALCÓ. Indica al cos del correu el títol de la teua creació, el teu nom i l’edat.
  5. El jurat serà un representant de l’Ajuntament, un representant de l’escola i un representant dels artistes del poble.

Hi haurà un detall per a cada casa participant i tres premis per als més originals.

  1. premi: un val de 50 € per a material escolar
  2. premi: un val de 30 € per a material escolar
  3. premi: un val de 20 € per a material escolar

Els vals seran vàlids només en comerços locals.