Un total de sis entitats esportives que habitualment entrenen en el pavelló poliesportiu municipal – Bamesad, futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol i patinatge- han comparegut públicament per demanar a l’Ajuntament de Vinaròs inversions en instal·lacions esportives. Estos clubs han denunciat les males condicions en les quals entrenen degut a la mala qualitat del parquet, canviat ara fa un any, però que és molt relliscós i provoca lesions, i també han criticat que l’Ajuntament no ha executat una proposta aprovada en els passats pressupostos participatius que consistia en el cobriment de la pista esportiva del col·legi Sant Sebastià.

Els clubs recorden que representen a 450 persones federades, molts infants, que des de fa temps no poden entrenar i competir a la Ciutat com si que ho fan altres poblacions amb millors infraestructures esportives. Segons va assenyalar el director esportiu del bàsquet, Ray Santana, Vinaròs “s’està quedant enrere respecte a altres poblacions de l’entorn fins i tot més petites en instal·lacions i suport a l’esport. Vinaròs té una gran pedrera esportiva, però també les pitjors instal·lacions des de Tortosa fins a Torreblanca”.
El canvi de parquet no ha sortit com s’esperava i hi ha clubs com el patinatge, que ha optat per entrenar en el col·legi de la Misericòrdia, i el bàsquet, que ha hagut de suspendre molts partits o canviar-los en suposar un perill per a la integritat dels esportistes.

Els clubs han donat de marge fins a la presentació dels pressupostos municipals del pròxim any per a veure el grau d’implicació de l’Ajuntament en l’esport vinarossenc. Diuen també que ja s’han reunit amb alcalde i regidor d’Esports “que van mostrar el seu compromís per fer-ho.