• La vesprada de dissabte 14 de març vas marxar amb la moto, pero ja per sempre Víctor Ballester Sorli, amb 52 anys!
  • El teu poble “Cervera del Maestre”, que et va voret nàixer i creixer esta trist, al igual que la ciutat que vivirá i treballabes “Benicarló”. 
 
Víctor:
 
Tots els que et vam conéixer, patim per la teua mort, aquest dia és dels més tristos de la nostra vida, sentim una molt gran i enorme pena per la teua família i persones més estimades.
 
Perquè hui, ens assalten els misteris més profunds de la història dels humans.
 
Per què tu Victor?
 
Per què d’aquesta manera tan en silenci, tan sense cap queixa?
 
Creiem encara ahorra d’ara estar en un núvol que embolica la nostra ment i el nostre cor.
 
Tots els que et coneixíem sabem del teu enorme amor. 
 
Amor per la teua família, amor per els que estimaves que sempre tractaves d’animar i ajudar en els moments de dificultat.
 
Ací estic hui per a expressar-te el  respecte, afecte i agraïment.
 
Guarda’ns un lloc perquè en un futur, al cap i a la fi tots som temps, i ens tornem a trobar amb la teua alegria, el teu afecte i el teu bon fer cap a les persones.
 
No ens deixes d’acompanyar en el teu lloc pel món dels cels, cuida especialment de la teua mare, pare, germà, dona, filla i tots els teus sers estimats, perquè puguen seguir el dur camí que la vida els ha posat per ara  davant.
 
El teu record és alguna cosa que perviurà per sempre, mai ningú ens ho pot arrebatar, gràcies pel teu exemple i la teua amistat, no se m’ocorre una altra cosa que recordar la cançó que diu…alguna cosa es mor en l’ànima, quant un amic s’en va, també se’ns mor alguna cosa en el nostre còr.
Fins sempre Victor!
 
Nuria Ferreres