dav

Els bici-informadors de la campanya “Recicla els teu aparells” ja han arribat a Vinaròs i durant tot el dia (fins les 20:00 hores) estaran per diversos punts del centre urbà per motivar la població perquè es reciclen petits aparells electrònics, com mòbils, tauletes, planxes, espremedores, etc.

A canvi de cada aparell reciclat, lliuren un rasca per poder guanyar diversos premis.

Tant l’alcalde, Enric Pla, com el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, han animat a la ciutadanía a participar en aquesta iniciativa i han destacat el compromís ferm de l’Ajuntament per aquest tipus de campanyes que promouen la sostenibilitat i la cura del Medi Ambient.

Més informació en: www.reciclatusaparatos.com

dav
Fotos AS

 

 

Los bici-informadores de la campaña “Recicla tus aparatos” ya han llegado a Vinaròs y durante todo el día (hasta las 20:00 horas) estarán por diversos puntos del centro urbano para motivar a la población para que se reciclen pequeños aparatos electrónicos, como móviles, tabletas, planchas, exprimidores, etc.

A cambio de cada aparato reciclado entregan un rasca para poder ganar diversos premios.

Tanto el alcalde, Enric Pla, como el concejal de Medio Ambiente, Jordi Moliner, han animado a la ciudadanía a participar en esta iniciativa y ha destacado el compromiso firme del Ayuntamiento por este tipo de campañas a favor de la sostenibilidad y el cuidado del Medio Ambiente. Más información en: www.reciclatusaparatos.com

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here