• Les obres de construcció de l’auditori de Sta. Magdalena, situat en la planta baixa de l’Edifici Social, estan a punt de finalitzar-se. L’alcalde del municipi, Sergio Bou, ha visitat, a peu d’obra, els treballs, que estan executats en més d’un 90%.

 

“Estem molt contents i satisfets perquè, en breu, les obres de l’auditori estaran ja finalitzades, i per fi tot el treball i esforç dels diferents equips de govern, que han vist l’auditori com una infraestructura per a potenciar la cultura en Sta. Magdalena, es veurà recompensat amb la seua posada en marxa”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

I és que, per al primer edil magdalener aquest auditori “és el resultat d’un esforç compartit. De fet, ha comptat amb la col·laboració econòmica de les 4 administracions de l’Estat, el govern central, l’autonòmic,  la Diputació provincial i per descomptat l’Ajuntament”.

L’auditori de Sta. Magdalena compta amb un pati d’unes 150 butaques, amb molta accessibilitat, un escenari en el qual poder realitzar tot tipus d’espectacles, i les més modernes tecnologies de so i il·luminació, que molt ràpid estaran a l’abast i gaudi de tots els veïns de Sta. Magdalena.