SONY DSC

NOTA DE PREMSA

La regidora d’Esports i el Regidor de Govern Obert visiten les instal·lacions esportives millorades del Fortí  Aquesta és una de les propostes ciutadanes que van ser incloses dins dels pressupostos participatius de 2017

La regidora d’Esports, Begoña López, i el regidor de Govern Obert, Hugo Romero, han visitat aquest dimecres les instal·lacions esportives millorades a la platja del Fortí.
Concretament aquestes millores han consistit en la instal·lació d’una àrea d’ombra, la col·locació de grades, arranjaments en diversos elements d’aquestes instal·lacions esportives i millores en la sorra.
Aquesta proposta va ser realitzada per l’Associació de Volei Platja El Fortí durant el procés d’elaboració dels pressupostos participatius de 2017 i, de fet, va resultar ser una de les que va aconseguir més suports per part de la ciutadania.

Arran d’això, l’Ajuntament ha treballat per poder dur-la a terme, treballant en col·laboració amb l’entitat per tal que aquesta iniciativa pogués estar acabada per a l’inici de la temporada estiuenca.
“Estem contents que es puguen veure els resultats de la participació ciutadana amb aquesta primera proposta inclosa en els pressupostos participatius i seguim treballant tot l’equip de govern per poder dur a terme en els propers mesos altres que van ser també seleccionades, com el parc de cal·listènia o la millora de l’aparcament de l’estació de trens”, ha indicat Romero.
Per la seua banda, López ha mostrat la seua satisfacció pels treballs realitzats i ha explicat que “sens dubte feien molta falta aquestes millores, ja que aquestes instal·lacions són utilitzades durant els mesos d’estiu per molts joves de la localitat i visitants”.