NOTA DE PREMSA

  • De forma periòdica, se celebren reunions per marcar els protocols a seguir en aquesta matèria, en la qual es treballa conjuntament

 

16/10/2017

La Regidoria de Benestar Social i la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre segueixen treballant de forma intensa per abordar una de les problemàtiques socials que més preocupen: la violència de gènere. Dins de les accions que es duen a terme, de forma periòdica es reuneix el “Grup de treball psicosocial per a la violència de gènere”, integrat per la Regidoria de Benestar Social, la Policia Local, la Guàrdia Civil, la coordinadora del Centre Dona 24 hores i la cap de la Unitat contra la violència sobre la dona de la Subdelegació del Govern.

En l’última d’aquestes reunions, celebrada fa uns dies, es va abordar el seguiment que, per part dels diferents cossos de seguretat, es realitza sobre les víctimes i que depèn del risc que es considera pateixen. També es van tractar els diferents mitjans amb què compta l’Ajuntament per prevenir conductes relacionades amb la violència de gènere i es va plantejar la conveniència de continuar realitzant diferents campanyes de sensibilització en l’àmbit local.

La regidora de Benestar Social, Desa Pitarch, ha explicat que “actuar contra la violència de gènere i dones suport a les dones que la pateixen és una prioritat. S’actua de forma constant en aquest tema però és una qüestió que es porta amb absoluta discreció perquè el més important és atendre les víctimes i ajudar-les”.