NOTA DE PREMSA

  • Es triarà per sorteig el proper 4 de gener i els interessats ja poden presentar les seues candidatures a l’Ajuntament

 

El Carnaval d’Alcalà-Alcossebre 2018 tindrà com a principal novetat la introducció de la figura del rei o reina infantil. El nou càrrec es crea amb l’objectiu de plasmar així la important participació dels xiquets i xiquetes del municipi al Carnaval. Com en el cas del rei o reina adult, el rei o reina infantil serà l’encarregat de tancar les desfilades infantils presidint una carrossa. Les desfilades infantils tindran lloc els dies 10 de febrer a Alcalà i 17 de febrer a Alcossebre, a partir de les 16.00h.

Poden presentar-se tots els xiquets i xiquetes  de 8 a 15 anys que estiguen interessats, inscrivint-se en l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre. El sorteig del qual sortirà el nom del rei o reina tindrà lloc a l’Ajuntament d’Alcalà, el dijous 4 de gener de 2018, a les 12.00 hores, aprofitant les vacances escolars.

La regidora de Festes, Susan Guillamón, ha explicat que “com ja vam fer en les passades festes patronals, obrint la possibilitat que els xiquets i xics siguen festers, intentem ampliar la festa i afavorir que els més petits tinguen més protagonisme i comencen a viure el carnaval intensament el carnaval d’Alcalà-Alcossebre”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here