• Oferta gratuïta de cursos de fotografia, maquillatge, informàtica, cuina o coaching i títol homologat per l’IVAJ sobre educació emocional

 

28/03/2018

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha programat una extensa oferta de cursos adreçada al públic jove de diferents edats que s’estén fins al mes de desembre. Els cursos comencen al maig, amb un taller de maquillatge de dia i festa a càrrec de les professores Alba Olucha i Naomía Bellés i després de l’èxit del taller de maquillatge de Carnaval impartit per les mateixes professionals. Al juny, s’impartirà un taller pràctic de fotografia aplicada als telèfons mòbils. Al juliol i octubre, Anna Barceló i Marc Martorell dirigiran tallers de cuina sobre elaboració de gelats artesanals i orxata i sobre cuina saludable amb super aliments. Al setembre, el docent Martín Sánchez impartirà tres cursos, durant tres dissabtes, sobre coaching aplicat a la millora de la vida laboral i familiar, recerca d’oportunitats laborals i com superar una entrevista de treball. Al desembre, serà el torn d’un taller sobre recursos i programes informàtics en línia. Tots aquests cursos són gratuïts i la inscripció, que s’obrirà a mesura que s’acoste la seua celebració, es tramita al Registre de l’Ajuntament i Oficines Municipals.

 

La regidora Susan Guillamón ha explicat que “hem volgut donar a conèixer ja tota l’oferta de cursos perquè les persones interessades puguen organitzar-se amb suficient antelació” i convidava a “participar en aquests cursos, sobre tot si són temes que ens interessen com per conèixer-los millor, en qüestions tan útils com la cuina, la fotografia aplicada als mòbils o la informàtica “. Es pot consultar la programació completa, amb dies, horaris i lloc, a la secció Agenda del web municipal.

 

D’altra banda, com a continuació al curs de Monitor de temps lliure impartit l’any passat, s’impartirà el curs monogràfic sobre Educació Emocional amb titulació homologada per l’IVAJ. Guillamón ha explicat que “s’impartirà al novembre i ja es concretaran les dates i horaris. Pensem que serà un curs amb molt poder de convocatòria, donat l’èxit de l’anterior que va suposar que dotze joves ampliaren la seva formació de forma reglada i obtindre així majors oportunitats laborals “.