Gran animació i actuació de màgia, xocolata i moltes sorpreses a la Pl. Mestres del Temple, on també ha tingut lloc una popular xocolatada, on es podia triar entre xocolata blanc i negre, una novetat que s’ha dut a terme. Seguidament han arribat al port de la nostra ciutat, S.S.M.M. els Reis Mags d’Orient, acompanyats dels seus patges.

Aquesta cavalcada ha estat organitzada per la Comissió de Festes i l’Associació de l’Estel del Collet que presideix José Luis Guzmán.

Cal destacar que ha estat una excel·lent cavalcada i cal agrair també a totes aquelles empreses i associacions que han col·laborat perquè els més menuts i no tan menuts puguin gaudir d’una excel·lent, nit de Reis a la ciutat de Benicarló.

Com a novetat cal destacar que s’ha canviat de recorregut, per engalanar i lluir més tota la cavalcada.

Un cop arribats a Benicarló, han recorregut amb les seves carrosses i tota l’animació, l’Av. Marqués de Benicarló, Méndez Núñez, Dr. Ferran, Pio XII, Passeig Ferreres Bretó, arribant a l’Ajuntament de la ciutat, on han adorat al Nen Jesús i posteriorment s’han dirigit a tots els xiquets i xiquetes de Benicarló, des del balcó de l’Ajuntament.

Aquesta nit de dissabte 5 de gener, els xiquets us han d’anar a dormir aviat, ja que S.S.M.M. Els Reis Mags d’Orient, passaran per totes les cases a deixar els regals, que han considerat oportú depenent del comportament de cada un dels infants us de Benicarló.

Podreu veure a continuació, un ampli reportatge del que ha estat aquesta cavalcada a Benicarló

 

Fotos: Juanvi Gellida

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here