Quan es va fer la reunió amb els pares i es va decidir fer un cadet autonòmic, per al campeonat aconsseguit l’any anterior, se era conscient de que la aposta era arriscada; però es va tirar endavant.  El dissabte va ser un d’aquells dies en que t’arrepenteixes d’eixa decisió.

El juvenil va anar a Sagunt en 7 jugadors justos, al tindre 3 baixes i no poder tirar mà dels cadet “A “. El “A”, va anar amb 7 justos a Onda perquè no va poder suplir les baixes que tenia i no poder agafar jugadors del “B”, al coincidir tots en el mateix horari i a més a més els infantils no es van poder presentar per tindre 5 xiquets dolents.

Per a la Copa, segons ens informa el club, es farà un cadet i així hi hauran equips en garanties de gent. Però el important és estar ahí, portant el nom del nostre poble per la Comunitat i demostrant que per a l’any que ve per les bodes d’or del C. BM. Vinaròs, hi hauran més equips que mai i amb garanties.

 

    Cadet preferent Cs nort.

Almassora BM. 38 – C.BM. Vinaròs  8

Vinaròs.  Porter: Joan. Van jugar i marcar: Didac, Biel  (1), Joan (1), Pere, Victor (1), Raga (5), Marcos i Dani.

Els partits del cadet “B” enguany porten tots el mateix camí. Això sempre és així, en quasi tots els esports i equips. El canvi de categoria i jugar contra equips de segon any no te color, l’únic que queda és no baixar els braços i seguir treballant , i donem fe que aquests xavals als entrenos es deixen la pell i tenen ganes loques de aprendre. Per a mostra, Victor Cerdan, nou d’enguany i a cada partit va fent el seu golet o, el debut de Pere Mengual, que porta 2 setmanes entrenant. Animar als “veterans” Marcos Chaler, Joan Nogales, Didac Foguet, Joan Ayza, Dani Martínez, a treballar en la mateixa intensitat.

 

     Cadet masculí autònomic nort.

Onda 20 – C.BM. Vinaròs 19

Vinaròs. Porter: Pol. Van jugar i marcar: Raga (3), Quim (1), Steven (3), Antonio  (4), Joan (1) i Iker (7).

Amonestat: Andreu.

Exclusions: Andreu (2) i Iker.

Partit que perds i et queda cara de tonto, el jugat a Onda el passsat dissabte. Un Vinaròs molt serio va dominar la primera part en un gran defensa i seleccionant molt bé els llançaments. Al descans se va arrivar en la màxima renta de 3 gols a favor.

La segona part continuava com la primera fins que el cansament físic va pasar factura als rojets i l’Onda, faltan 15 min, va poder adelantar-se al marcador, fet que va pesar molt al nostre equip que havia anat per davant tot el partit. Les últimes jugades del partit van ser “no aptes per a cardiacs” i a la fí va guanyar l’Onda, però igual hagues pogut guanyar el Vinaròs de arrivar una mica més descansat als minuts finals.

 

      Juvenil masculí  preferent Castelló

Puerto Sagunto B 32 – BM Vinaròs 25

Vinaròs ;  Porter: Joan.  Van jugar i marcar: Juanma (1), Alin, Ferran (2), Rodrigo  (4), Carlos (6) i Sergi (12).

Amonestats: Ferran, Rodrigo , Carlos i Delfín.

Exclusions: Ferran (1) i Castel (2)

Desplaçament a Sagunt en 7 jugadors i el porter suplent, obligat per les circunstancies, a fer de jugador. Una vegada es va poder frenar els contraatacs del equip local, el Vinaròs va fer-se  amb el control del partit i va arribar a tindre una  ventatja màxima de 3 gols, amb un handbol pràctic i eficient  cara a porta. Mentres Joan, el porter, estaba molt acertat, un Sergi, inspirat, dinamitava la porteria saguntina, i així es va arribar al descans, amb un resultat de 11-12 a favor dels vinarossencs .

La segona part va començar mal per als rojets i, els valencians, amb un parcial de 7-1, van agafar una renta que els vinarossencs  no van poder igualar. La defensa mixta que li van fer a Sergi, va descentrar a un equip que fins llavors jugava molt fàcil. I si a sobre se te’n van en el electrònic i no tens canvis i t’anulen en atac, es va apagant la xispa dels nostres. Ara a veure si, dissabte i diumenge, amb els 2 partits seguits a casa i recuperant efectius, es pot retornar a la9 senda de les victòries.

 

1 Autonomica masculina nort 3

Fertiberia BM. Puerto Sagunto “D” 22 – C.BM. Vinaròs  21

Vinaròs.  Porter, Marc. Van jugar i marcar.  Gabri (2), Joan (1), Max (1), Serrano (8), Iñaki  (1), Adrià, Sergi (5), Toni (1), Martin i Manu (2).

Amonestats. Joan, Sergi i al mister; Tremendo.

Exclusions.  Gabri, Joan, Max (2), Iñaki (2) i Toni.

Marcador cada 5 minuts.

2-1 / 3-3 / 4-6/ 5-8/ 7-9/ 8-12/ 9-14/ 12-17/ 14-17/ 18-18/ 20-19/ 22-21

Doncs be, no mos agrada parlar dels àrbitres com a determinants en un partit, però analitzant el últim quart de partit no ens queda més remei.  I a més a més, sense voler recordem el partit de la 1 volta, que va passar algo paregut. Els dos partits van ser calcats i al últim quart 5 exclusions seguides als jugadors vinarossencs van decantar el partit per als saguntins.

La 1 part va ser clara visitant, en una bona defensa i el retorn del porter Marc Sanz van frenar als atacants locals i en un atac segur va anar ampliant el marcador poc a poc. El segon temps, a pesar de la mixta que li feen a Gabri, el cervell vinarossenc, va descentrar per uns moments als nostres i el Sagunt va retallar distàncies.

Però se va poder refer i aguantar la espenta local fins el ultim quart. 5 Exclusions del equip que va devant i no cap del que va darrere al marcador, va imposibilitar la merescuda victoria vinarossenca.  Raro raro raro…