El balanç del CH Benicarló ha sigut de: 4 derrotes, 2 victòries i 4 partits ajornats. Les victòries van ser per al Cadet Masculí i el Juvenil 2003 enfront dels equips d’Altura. Les derrotes van ser per als dos infantils (masculí i femení) i per al Juvenil 2003 que va jugar dos partits aquest cap de setmana.

El primer equip que va jugar va se l’Infantil Femení enfront del Club Almassora Balonmano al Poliesportiu de Benicarló. Les xiques ho van donar tot, però no van poder fer res i van perdre 11 a 38. A les 13h el Juvenil 2004 va jugar el seu primer partit del cap de setmana enfront de la UE Betxí. El partit va estar molt disputat i el resultat va ser un ajustat 21 a 23, per als de La Plana. L’altre partit que van jugar va ser el diumenge al Pavelló de Navajas. Allí es van enfrontar a l’Altura i tampoc van poder emportar-se la victòria.

Eixe mateix matí, també van jugar allí l’Infantil Masculí i el Cadet Masculí. Els primers no van poder guanyar, però els cadets sí i es van emportar els dos punts cap a Benicarló.

El Juvenil 2004 es va enfrontar a l’Altura el dissabte per la tarde a Benicarló. No va haure cap sorpresa i amb un contundent 32 a 7. Els benicarlandos continuen invictes aquesta temporada. No coneixen la derrota encara i van en camí de classificar-se per a la fase d’ascens.

Finalment destacar l’ajornament dels partits del Benjamí, l’Aleví i els dos sèniors.