• Recorda que el Partit Socialista és un partit feminista, com a feminista serà Alcalà “si diumenge que ve guanyem les eleccions”.

NOTA DE PREMSA

El candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha destacat que el Partit Socialista és “l’únic que ha presentat una llista cremallera en la localitat, complint així al cent per cent l’esperit de l’actual legislació vigent”.

Ha assenyalat que “ho fem així perquè creiem de debò en el feminisme, la igualtat d’oportunitats i que la dona ha de tindre un pes determinant en l’actual societat”.

“L’Europa que volem ha de ser feminista, l’Espanya que volem també, com la Comunitat, la província de Castelló, Alcalà i la pròpia Agrupació Local del Partit Socialista”.

Per aquesta raó “portem 6 dones en la nostra llista, de les quals 3 estan entre les sis primeres posicions, 4 entre les huit primeres i 5 entre les deu primeres”.

Ha finalitzat dient que “el Partit Socialista és un partit feminista, com també ho serà Alcalà de Xivert i Alcossebre a partir del pròxim dia 26 de maig si, com esperem, la ciutadania ens atorga la seua confiança”.