NOTA DE PREMSA

  • El portaveu municipal socialista acusa l’alcalde del Partit Popular de “mentir clamorosament” per dir que la plaça de lletrat era per a estalviar

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre critica que l’equip de govern del Partit Popular haja adjudicat un nou contracte d’assessorament jurídic i defensa en judici per valor de 30.000 euros anuals, ja que, tal com recorda el portaveu municipal socialista, Joan Ronchera, es va crear una plaça de lletrat i tècnic d’urbanisme, precisament, per a estalviar. Ronchera lamenta que malgrat la creació d’esta plaça, l’equip de govern haja tornat a contractar este servei “mentint clamorosament respecte al que van argumentar”.

“En la legislatura anterior, el govern de Francisco Juan va amortitzar la plaça de Tècnic d’Administració General per a crear la de lletrat i tècnic d’urbanisme amb l’argument que era per qüestions d’estalvi econòmic. No obstant això, quina ha sigut la nostra sorpresa que, malgrat que en el moment de finalització del contracte d’assistència en temes d’urbanisme este no es va renovar, el PP no ha fet el mateix amb l’altre i l’ha tornat ha adjudicar per 30.000 euros a l’any”, ha explicat Ronchera.

És per això que el portaveu municipal socialista qualifica d’una “burla” que l’alcalde del PP Francisco Juan “venguera la creació d’esta plaça com un estalvi quan, en realitat, es continua contractant el servei. “Juan va dir que amb un lletrat municipal, el consistori podia restringir dos contractes amb dos bufets d’advocats —el d’assessorament jurídic i el d’assessorament urbanístic— però, segons la nova adjudicació, va mentir descaradament a la ciutadania i continuem mantenint la mateixa despesa”, conclou Ronchera.