• La diputada nacional socialista per Castelló diu que del que es tracta és de “reparar la divisió social i política que va crear el PP amb una nova etapa de diàleg”

La diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés i membre de l’executiva federal, Susana Ros, ha afirmat que els indults són “una mesura legal” que “tots els Governs han aplicat des que hi ha democràcia” i ha afegit que del que es tracta és de “reparar la divisió social i política que va crear el PP amb una nova etapa de diàleg”.

Ros ha apuntat que Pedro Sánchez “ha expressat la seua decisió de buscar solucions a l’herència que va rebre per a reparar la divisió social i política que va crear el PP amb una nova etapa de diàleg”. “La política i el diàleg han de servir per a superar fractures, retrobar-se i obrir un nou període de concòrdia i convivència. I és el que farà el Govern d’Espanya perquè si el PSOE té 140 anys d’història és perquè ha sabut fer política i prendre les decisions importants en els moments fonamentals”, ha afegit.

Per a Ros, “és important mirar al futur i saber que entre els valors de la Constitució no està ni la venjança, ni la revenja, i sí que estan el diàleg, la pluralitat i el respecte a la legalitat”. “Ha arribat el temps del diàleg per a avançar cap al retrobament. Mentrestant, el PP continua repetint la seua estratègia de la por, la crispació i la demagògia i s’equivoquen de nou. El seu és intentar obtenir el rèdit polític enfront d’una política d’Estat que el PSOE ha practicat una vegada i una altra”, conclou.