• El proper dia 15 d’octubre Rosa Maria Agut Vizcarro es jubila, després d’exercir 28 anys a l’Ajuntament de Benicarló

 

Va començar en el Registre General, va continuar en Intervenció Gestió Tributària i finalment abans de jubilar-se en Tresoreria Gestió Tributària.

Avui l ‘Alcaldessa de la ciutat li ha fet entrega d’un bonic ram de flors, la insígnia de plata de dit Ajuntament i la Carta Pobla de Benicarló al Saló de Plens, envoltada de tots i totes les seves companys de treball de la casa.

Rosa Maria vessava alegria i emoció i ha dirigit unes paraules dient que la vida professional que ha compartit amb tots els allí presents ha estat plena d’humanitat i això és gràcies a tots els que l’han acompanyat en el seu dia i al llarg d’aquests anys.

Ara ja ha arribat el moment perquè puguis dedicar-te a la teva família, viatjar i fer les coses que sempre t’ha agradat i t’agrada fer i amb el teu dia a dia laboral i professional no has pogut fer. A partir d’ara seràs propietària del teu temps.

Et conec i m’atreveixo a dir-te Rosa Maria, que la jubilació per a tu no serà ni vol dir que vagis a deixar de treballar ja que sempre has estat una persona molt productiva i es que el seguiràs sent.

Ara que apartir del dia 15 d’octubre deixessis de la teva activitat laboral, et arribarà el moment de gaudir i relaxar-te; tindràs temps lliure, gaudiràs de totes les aficions, el teu oci i de tots els teus amics i com no de tu estimada família.

Enhorabona i felicitats Rosa Maria!

 

Juanvi G.