L’Ajuntament de Sant Jordi, en col·laboració amb l’empresa Itinerantur -especialista en rutes interpretatives- ha programat una activitat per al divendres, 27 d’abril, que promet ser molt entretinguda i amena. Es tracta d’una caminada popular pel paratge natural municipal del Bovalar, si bé no serà una ruta a l’ús.
 
Al llarg del recorregut es realitzarà una gimcana sobre la llegenda de Sant Jordi i els participants hauran d’anar resolent una sèrie de preguntes. El recorregut és senzill i apte per a totes les edats. “L’activitat està dirigida, especialment, al públic familiar, però pot participar qualsevol que ho desitgi”, ha indicat l’alcalde, Iván Sánchez, “la diversió està assegurada perquè, a més de fer-se a l’aire lliure en un entorn que és el pulmó verd de Sant Jordi, té l’al·licient afegit d’incloure un vessant lúdic”, va afegir.
 
A través d’un joc els participants podran conèixer aspectes desconeguts sobre la història de Sant Jordi i, a mesura que vagin avançant en la ruta, trobaran panells amb pistes que els seran molt útils per a resoldre les preguntes plantejades. 
 
La ruta es durà a terme el divendres 27 d’abril i els interessats a participar poden fer la reserva en el correu electrònic [email protected] i en el telèfon 611 49 60 58.