26.4 C
Vinaròs
lunes, agosto 3, 2020
Inici Comarques Alcanar Salut confirma un brot de Covid-19 a Alcanar amb tres positus per...

Salut confirma un brot de Covid-19 a Alcanar amb tres positus per PCR arran d’una festa particular amb la participació de joves

1808
 

El servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre ha confirmat aquest dimarts un brot per coronavirus a Alcanar amb el focus en una festa realitzada en una casa particular per un grup de joves.

Actualment, hi ha 3 casos positius i s’està realitzant el seguiment a 34 contactes. El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho el passat dimecres, 27 de juny. En aquest moment no hi ha cap cas hospitalitzat i els contactes es troben en aïllament pendents dels resultats de les proves PCR que se’ls han realitzat.

Segons els informes del servei de vigilància epidemiològica els factors contribuents al contagi del virus haurien estat no seguir les recomanacions bàsiques: el distanciament físic i l’ús de la mascareta.

Des del la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’insisteix, un cop més, en el compliment de les recomanacions bàsiques per tal d’evitar la transmissió de la Covid-19.

Font: Ebre digital