• Són aquestes paraules de salutació i inici de la Festa de Sant Antoni a Benicarló, un doble motiu d’ orgull i satisfacció per nosaltres, ja que aquest any ens estrenem com a presidents

La Festa de Sant Antoni evoluciona al compàs  de la nostra societat, com no podria ser d’ una altra manera. Ho demostren els continus canvis que s’ han  anat introduint  al llarg  dels  anys, tots per a fer-la  més atractiva  i participativa. Després de moltes  reflexions i consultes a la gent que  hi està directament implicada , la Confraria ha decidit traslladar els actes  de la festivitat al divendres i dissabte següents al día del sant. Pretenem més  participació   dels adults, especialment,  de tots els xiquets i xiquetes que així  estaran sempre lliures  de l’ activitat escolar  per gaudir dels actes. 
 
A tots i totes, benicarlandos i visitants,  us convidem a participar  de la nostra  Festa, de totes i cadascuna de les  activitats programades. Fins i tot a  comunicar als majorals i majorales  totes aquelles propostes que ens poden ajudar a enaltir més les nostres tradicions. 
 
La XXXII Fira, concursos de lloes i de  dibuix, sopars, envolicà de coques, curses i tir i arrossegament,  exhibició  de doma, cercavilla, missa i benedicciód’ animals… Gràcies hem de donar  a tots els que ho fan posible, institucions i persones  anònimes  que suporten els fonaments de la Festa i estiren del carro d’ un any a l’ altre:  cavallistes, expositors de la fira, firmes col.laboradores,  Ajuntament, cossos de seguretat i protecció civil, mitjans de comunicació, mestres i centres educatius…Moltes  gràcies a tots per la vostra estima a la Festa. 
 
A tots us desitjem que la màgia de la foguera , de la lloa, del coet i de  les coques, augmente la il.lusió i la intensitat de les bones vivéncies al voltant  de la Festa. 
 
Us hi esperem.
 
Visca el Pare Sant Antoni!
 
Juanjo i Jéssika
 
 
JG