Salvament Marítim va retirar ahir a la tarde una barca que estava amarrada i que s’havia esfonsat al port i que representava un perill per a les barques pesqueres per la possibilitat de xoc.

La barca en qüestió estava afonada en vertical i només es veia la proa.

També ahir Salvament Marítim va haver d’actuar per rescatar a dos persones que havien naufragat amb la seua petita embarcació de dos metres d’eslora degut al temporal.

Van ser moments de molta angoixa després del naufragi ahir dimecres passades les 11 del matí que a causa del temporal una dona de 80 anys i un home de 40 anys van quedar aïllats en una zona rocosa entre les platges del Triador i Barbiguera al nord de les platges de Vinaròs.

Gran dispositiu es va activar immediatament.

Policia Local de Vinaròs, efectius de socorrisme de les platges, servei marítim de la Guàrdia Civil i personal sanitari.

Va ser un rescat molt laboriós i amb moltes dificultats.

Es va activar el servei d’helicòpter, atès que per als nàufrags l’assistència era vital, a causa del mal estat que es troba al litoral de la zona de Vinaròs

Per part de Provita es va realitzar el trasllat des de les roques on estava la barca varada i se’ls va traslladar en ambulancia fins la platja i el lloc de socorrisme.

 

© JG

Foto PLV

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here