• El pròxim dissabte 22 de juny per la vesprada es realitzarà a la Jana la ruta Sant Joan màgic

La ruta Sant Joan màgic començarà en la Plaça Major a les 19:00 hores i tindrà una duració aproximada de 2 hores i mitja. Un passeig tranquil pel terme de la Jana, on es podran realitzar diferents activitats.

Les activitats a realitzar seran les següents: un passeig entre el mar d’oliveres mil·lenàries de la Jana, recollida d’herbes aromàtiques o medicinals amb una explicació sobre les característiques, llegendes i propietats d’estes plantes curatives.

També es farà una visita a l’Engolidor, un paratge natural del terme de la Jana que té la consideració d’Arbreda Monumental d’Interès Local i que compta amb set roures centenaris i una bona mostra de flora autòctona. Es tracta d’una sèquia de gran profunditat que canalitza l’aigua pluvial de la veïna Bassa Llecuna i que en èpoques de moltes precipitacions acumula una gran quantitat d’aigua

Finalment en l’àrea recreativa de l’Engolidor de la mà d’un artesà de la comarca es farà un taller per aprendre a fer vi de nous amb les plantes que s’hauran recollit pel camí i recuperar una vella tradició de Sant Joan.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

1) Passejada de 5 km de nivell fàcil i sense desnivells

2) Preu 2€ per persona

3) Places limitades i obligat inscripció

4) Més informació i reserves en: www.vivepeniscola.com