El centre cívic de Sant Jordi ha sigut escenari aquesta setmana d’una xarrada sobre el Dany Cerebral Adquirit. La conferència, a càrrec de representants de la Fundació Ateneu, va servir per a difondre el programa que l’entitat està desenvolupant en la comarca i abordar diferents temes relacionats amb la malaltia, especialment en el referit a l’atenció dels pacients i als seus familiars.

L’alcalde, Iván Sánchez, va presentar l’acte i va aprofitar la seua intervenció per a agrair “l’encomiable tasca que porta a terme la Fundació”, va assenyalar. Cal recordar que l’activitat està emmarcada en les accions incloses en el conveni de col·laboració subscrit per l’Ajuntament de Sant Jordi i Ateneu Castelló. A través de l’acord, el consistori subvenciona part del programa d’atenció i inserció social de les persones afectades per dany cerebral adquirit i de suport a les seues famílies,  “l’Ajuntament col·labora en el finançament de l’Associació i estem a la seua disposició en tot quant estiga en les nostres mans per a portar avant projectes tan necessaris i lloables´´, ha assegurat Sánchez.

La xarrada va estar impartida per Sara Soro -Educadora Social i Coordinadora d’Ateneu – i  Lourdes Trench -Voluntària de tallers i activitats.  També va intervenir Piedad Caldés , que va relatar la seua experiència personal i familiar com a afectada de Dany Cerebral adquirit.

La treballadora Social, Belén Pomar, va agrair i destacar l’esforç que estan realitzant tant les persones afectades com les seues famílies, “pel potencial, capacitats, fortalesa i enteresa que tenen per a afrontar les dificultats que requereixen les cures d’un familiar que pateix aquesta malaltia”, va apuntar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here