• Les instal·lacions de Panoràmica Golf, a Sant Jordi, acolliran el pròxim curs una Acadèmia Internacional de Golf pionera a Espanya que oferirà als inscrits la possibilitat de seguir els estudis d’Educació Secundària i Batxillerat segons el sistema educatiu dels EUA, en règim d’internat, alhora que entrenen i competeixen.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, acompanyat del director tècnic del curs de Golf, Óscar Xufré, i de Raimon Coves , soci fundador de Decoasport, empresa especialitzada en serveis acadèmics i esportius, va presentar ahir el nou projecte.

Coves va explicar que l’acadèmia pretén ser un centre referent en el món del golf perquè  tots aquells jugadors que vulguen adquirir una formació que els permeta tant optar per la professionalització com per una eixida acadèmica, puguen tindre un lloc on preparar-se a nivell esportiu i formatiu, “de la sinergia entre Panoràmica Golf i Decoasport naix aquest projecte en el qual l’estudiant pot disposar, en un sol lloc, de tot el que necessita per a tindre totes les opcions de futur; ací trobaran, entre altres recursos, allotjament, entrenaments personalitzats, pla específic d’alimentació i podran cursar els estudis que li serviran per a accedir a universitats d’Espanya i dels EUA amb beca i, així,  rendibilitzar la inversió”, va apuntar.

Per la seua part, Xufré, va destacar que, en l’apartat tècnic, duran a terme una valoració per a conéixer el nivell de cada alumne i adaptar la formació a les seues necessitats, “comptem amb un equip tècnic internacional de reconegut prestigi amb professors com el finlandès Tapio Santala, que impartirà vàries màster class sobre biomecànica en quatre dimensions, una cosa única en el món”. 

Finalment, Iván Sánchez va manifestar la seua satisfacció davant el fet que siga a Sant Jordi on es porte avant l’innovador projecte i va aportar dades que constaten la importància i nivell de les instal·lacions, “al llarg de l’any passen pel camp de golf més de 30.000 green fees, i només el mes d’agost del passat any, van passar per aquesta urbanització, que és lloc de residència vacacional i esportiu, 60.000 persones; aquest nou projecte no fa més que aportar més qualitat a les instal·lacions i, des de l’Ajuntament, sempre donarem suport a iniciatives que, com aquesta, posen el nom de Sant Jordi en valor”. 

L’Acadèmia Internacional de Golf se situarà en el centre social de Panoràmica Golf i comptarà amb dues aules, despatxos i sala d’estudi. Està previst que les classes, que s’impartiran en anglés, donen començament el mes de setembre. Durant el primer any l’oferta és de 25 places i ja està oberta la inscripció.

Més informació en els telèfons 679 412 948 i 964 493 072 i en la pàgina web de Panoràmica Golf: