• La plaça Major acollirà dissabte que ve l’encesa de l’enllumenat nadalenc

Amb motiu de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Sant Jordi, en col·laboració amb les associacions i entitats del municipi, ha preparat una programació especial per a aquestes dates.

La inauguració oficial del Nadal tindrà lloc dissabte que ve, 14 de desembre, amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc a càrrec de les Reines de Festes i autoritats locals. L’acte es durà a terme a les 18.30 hores en la plaça Major i estarà amenitzat pels escolars del CEIP Luis Tena, que oferiran un concert de nadales. Al final, hi haurà una xocolatada popular.

Un altre dels plats forts del cap de setmana serà l’edició nadalenca del Mercat de Proximitat, que sumarà a l’oferta comercial una acció solidària i alguna sorpresa. El mercat estarà obert el diumenge, 15 de desembre, de 9 a 13.30 hores, en la Plaça Major.

El tradicional concert de Nadal de l’Associació Musical Sant Jordi, un dels actes més esperats, se celebrarà en el poliesportiu el pròxim 21 de desembre i, pensant en els més menuts de la casa, els dies 26 i 27 de desembre s’ha programat el Parc de Nadal.

Tampoc faltaran els festivals, tot un clàssic del Nadal. Així, el 16 de desembre, se celebrarà el dels usuaris de la Unitat de Respir, i, el 20 de desembre, el de l’alumnat del CEIP Luis Tena
El patge dels Reis Mags arribarà a Sant Jordi el diumenge 29 de desembre, al migdia, amb l’encàrrec de recollir les cartes remeses a les seues majestats d’Orient.

El cap d’any també és una cita destacada en l’agenda d’actes i, per a acomiadar el 2019 s’ha organitzat una gran festa en el poliesportiu, que inclourà un suculent menú elaborat pel xef del restaurant Vinya d’Alos, Francisco Llopis, i el seu equip. La vetlada estarà amenitzada per l’actuació de l’Orquestra Himàlaia i una discomòbil de Nightology World. Els interessats a acudir a la festa, poden realitzar reserva prèvia a l’Ajuntament de Sant Jordi.

Com a colofó a la programació festiva, el diumenge 5 de gener, tindrà lloc la recepció als Reis Mags. Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Jordi a les 18 hores i faran la seua entrada triomfal per l’Arc dels Germans Barberà.

Complementen el programa nadalenc, diversos tallers amb diferents temàtiques que es duran a terme en diferents dies en diferents espais: ludoteca, biblioteca, centre cultural i unitat de respir.