El centre cívic de Sant Jordi ha sigut l’escenari de la primera jornada formativa celebrada a la província sobre el mercat borsari. L’esdeveniment, organitzat per la corporació The Blue Empire INC en col·laboració amb l’Ajuntament, va comptar amb una destacada afluència de públic, joves en la seua majoria, procedent de diferents punts com Barcelona, València, Andorra o Vinaròs.

“L’experiència ha resultat molt positiva perquè hem detectat un gran interés en els assistents per aprendre i emprendre; i, precisament, aquest és un dels nostres principals objectius, que la gent conega temes tan importants en els nostres dies com la inversió en Forex o les monedes digitals”, va explicar Sergi Casanova, membre de The Blue Empire.

Per part seua, Javier Hermosilla, CEO i fundador de la companyia, va coincidir a destacar “la il·lusió per emprendre i per acostar-se a un món tan desconegut com la compra i venda de divises o el bitcoin, on poden trobar un ampli ventall de possibilitats de negoci i créixer; de fet -va assegurar Hermosilla- considerem que és el futur i qualsevol empresa o negoci que, en el segle XXI, no tinga presència en les xarxes socials és probable que fracasse”.

Tant Hermosilla com Casanova van aprofitar per a agrair el suport d’Ajuntament de Sant Jordi i de l’alcalde Iván Sánchez, “en pocs llocs es donen tantes facilitats a un grup de gent jove, com som nosaltres, per a exposar el seu projecte i ací, des del primer moment, ens van obrir totes les portes i van posar a la nostra disposició les instal·lacions i els mitjans per a dur a terme la jornada”.