• La regidora d’Infància i Educació, Begoña López, acompanyada del president del Grup de Pastissers Victor Mestre, i el vocal Toni Juan, han presentat este matí la programació de Santa Catalina.

En aquesta edició, tindrà lloc el dilluns 25 de novembre amb una sèrie d’activitats especialment pensades per al públic infantil, veritable protagonista d’aquest dia. Els actes s’iniciaran a les 16.30 hores amb la representació de l’obra de teatre infantil “Jo no vull ser princesa” a l’auditori municipal. De 16.30 hores a les 19.30 en la pèrgola del passeig Colón es podrà gaudir d’un parc multiaventures, i a les 17 hores està prevista l’actuació del pallasso Muniatto en la plaça de Sant Antoni.

A les 18 hores en el mercat municipal, es procedirà a la inauguració de l’exposició de lloes finalistes del Concurs de Lloes 2019. A continuació, Víctor Mestre Vidal, president del Grup de Pastissers de Vinaròs, i Begoña López, regidora d’Educació, faran el lliurament de premis del Concurs de Lloes. Per a tancar la jornada a les 18:30h es realitzarà el concurs de menjar “pastissets” i a les 19:00h hi haurà un contacontes per a tots els públics.