A cavall entre el dia 23 i el 26 de novembre, per les inclemències del temps, vam celebrar la festa de Santa Caterina i Sant Nicolau, en la que a banda de la festa tradicional amb tots els seus elements característics, enguany també l’hem volguda treballar des del foment dels valors. És per això que vam sumar-li el nostre treball col·lectiu en contra de la violència de gènere.

Vam tindre una festa completíssima amb molta professionalitat per part del claustre, que va saber reconvertir tota una jornada lúdica exterior en una jornada interior on no van faltar ni el xocolate, ni fogasses, ni els jocs ni la música ni tampoc la típica rifa, aquest any via xarxes socials en directe. Ja el dilluns, salvant el vent com vam poder, vam construir un gran mural contra la violència de gènere, on també vam tindre peticions, cançons i balls i lliurament de premis als guanyadors del concurs de dibuix.

Una gran festa en què ni la pluja ni el vent van poder amb l’alegria i les ganes del nostre alumnat.

Ací us deixem un recull de fotos de la festa de Santa Caterina i Sant Nicolau i del Dia Internacional contra la violència de gènere.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here