• Un any més, Santa Magdalena ha celebrat amb un gran èxit la festa de Sant Antoni i de nou la població ha eixit al carrer per a festejar al patró dels animals.

El dijous 16 de gener, vespra del patró, en un dels carrers organitzadors de la festa, el carrer Alcalá van tindre lloc jocs tradicionals, globoflèxia i pintacares per als xiquets i xiquetes, una vesprada que finalitzava amb una xocolatada per a tots i totes, mentre que en La Capella s’obria al públic l’exposició fotogràfica,“Sant Antoni en fotos” . D’altra banda, a les 18h i a la porta de la Capella es repartia moscatell i rotllos. L’Agrupació Musical de Santa Magdalena, per part seua, es va encarregar de realitzar una cercavila pels carrers de la festa i passades les 19.30h, els Quintos i Quintes encenien la foguera de Sant Antoni, no sense abans llegir una lloa, que per segon any consecutiu es va encarregar de recitar Aleix Lacruz. A la nit, un concorregut sopar de ‘pa i porta’ i ball, posava fi a les celebracions prèvies al dia del patró.

La programació avui s’ha centrat en la missa, en honor de Sant Antoni,  i la posterior benedicció dels animals en la plaça Espanya i processó, que ha comptat amb la participació de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena. A continuació, el Grup de Danses Magdaleneres ha oferit una actuació. Seguidament s’ha passat en processó a fer la típica ‘Gorra’ pels carrers de la festa, un acte en el qual els Majorals i Majorales han oferit tota classe de coques dolces i salades als participants de la processó.