• La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha començat ja amb els preparatius de les II Jornades Templeres, que se celebraran en la localitat el pròxim 14 de desembre.

En aquest sentit, es busca una major participació i implicació dels xiquets i xiquetes de la localitat, als quals se’ls convida a confeccionar la seua pròpia disfressa de templer, perquè la puguen lluir durant el transcurs d’aquestes jornades.

D’aquesta manera, aquest divendres, 22 de novembre, tindrà lloc una xarrada informativa, a les 17.30h en el saló de plens de l’ajuntament de Santa Magdalena, en la qual es donaran a conéixer els patrons per a la confecció de les disfresses, així com els materials necessaris per a la seua confecció.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, recorda que: “vist l’èxit de les jornades templeres de l’any passat, seguim apostant per aquest tipus d’esdeveniments, que ens donen a conéixer la història del nostre patrimoni i per això estem buscant la implicació dels més xicotets, a través d’iniciatives com la de la vestimenta templera”.