• L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet i el Motoclub de Bar en Bar, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena, han celebrat amb gran èxit participatiu les Festes de la Joventut 2019, avantsala de les Festes Patronals, que s’iniciaran aquest dissabte amb la presentació dels Festers i Festeres.

La programació s’iniciava amb l’esmorzar del Motoclub de Bar en Bar i posterior menjar de germanor en el Restaurant Casa Vicente. Posteriorment, a les 16h, va tindre lloc un dels actes més tradicionals, l’encreuament del pont de l´Agüelo Queixalet. Un esdeveniment, que finalitzava amb el repartiment d’orxata per a tots els participants.

Entre les 17 i les 20h i en el poliesportiu municipal, el Motoclub de Bar en Bar realitzava diferents proves de perícia i habilitat amb moto. El grup local, Civil·la Portman, es va encarregar d’amenitzar amb la seua música aquesta activitat. Al mateix temps, va tindre molt d’èxit la vesprada de pinxos.

El programa festiu continuara amb el Concurs de ‘Cocs’, tant dolços com salats, que van guanyar Aroa Mínguez, Tania Pegueroles i Maura Bou en la categoria de dolç i Rubén Pegueroles, en la de salat.

A la nit, a partir de les 21h va tindre lloc el ‘Sopar de Pa i Porta’, que va estar amenitzat pel Grup Revelación. La jornada va acabar amb la discomòbil, FROST.