NOTA DE PREMSA

 

  • La secretària de l’agrupació local de Càlig demana al president del PPCS Miguel Barrachina que prenga mesures perquè si no ho fan i ho toleren, estan sent còmplices”

La secretària de l’agrupació local de Càlig i regidora, Ruth Sanz, ha qualificat de “intolerable” els últims comentaris que ha realitzat el portaveu municipal del Partit Popular, Óscar Robles Collell, en Facebook en les quals amenaça als joves de l’organització Arran el Senia a “seguir el camí de Guillem Agulló”. Guillem Agulló va ser assassinat l’11 d’abril de 1993 a Montanejos.

Sanz demana al president del PPCS Miguel Barrachina que “prenga mesures sobre este tema perquè si no ho fan i ho toleren, estan sent còmplices” i insta a l’expulsió del portaveu del Partit Popular.

La secretària de l’agrupació local de Càlig afirma que “ja fa molt temps que el senyor Robles està fent afirmacions d’eixe tarannà, inclús a regidors i regidores de l’equip de govern, i per la qual cosa, este partit, no és la primera vegada que es dirigeix al Partit Popular perquè cride l’atenció i prenga alguna mesura sobre este tema”. “No entenem com esta persona no ha sigut expulsada del Partit Popular fa temps, i més encara amb les afirmacions que acaba de fer, diu. Per això, Sanz exigeix al PP “una actuació immediata i resolutiva sobre este tema, ha afegit.

“No podem permetre que el bon nom del nostre poble es vega embrutat per les vils paraules d’esta persona”, ha conclòs Sanz. 

Cal assenyalar que, per part del partit, ja s’ha passat als serveis jurídics la documentació relativa a les actituds d’esta persona per a iniciar les accions jurídiques i judicials que pogueren donar lloc per estos gravíssims fets.