• PALLEJÀ I BARBERA DEL VALLÈS

Sastià i Misi han realitzat el seu primer viatge fora de Vinaròs. Han visitat els municipis de Pallejà i Barberà del Vallès, respectivament. Estan molt contents per la rebuda que van tenir i el fum de fotògrafs que els va fotografiar.

El dissabte 7 de juliol era el torn de la trobada gegantera a Pallejà que va tenir lloc a la vesprada. A les 18.30 h va ser la plantada de gegants a la plaça del Castell. Després, va començar la cercavila pel centre del municipi. En acabar el recorregut, es va fer entrega dels records i es va realitzar una ballada final amb tots els gegants participants. Finalment, per acomiadar la trobada gegantera, va haver sopar de germanor amb totes les colles participants.

L’endemà, diumenge 8 de juliol al matí, els gegantons es van desplaçar a Barberà del Vallès. De 9 h a 10 h del matí, van anar arribant les colles i els gegants a la plaça de la Vila. A mig matí, al voltant de les 12 h, es va iniciar la cercavila i a les 13 h aprox. finalitzava la trobada amb una ballada final.

Ha segut un cap de setmana molt intens i festiu on s’ha gaudit molt!

Ara ens preparem per a la pròxima sortida que és el 14 de juliol a Horta de Sant Joan. Els seus gegants compleixen 20 anys i estan preparant una festa molt grossa!