Els familiars d’una dona de Saragossa, van donar la veu d’alarma al no tenir notícies seves des de feia diversos dies i no contestar al telèfon mòbil.
La Policia Judicial de la Guàrdia Civil, segueix investigant en aquests moments la troballa del cadàver d’una dona de 50 anys d’edat, que va ser trobada en un pis de Vinaròs, en un edifici situat entre els carrers Aragó i Pius XII.

La dona va ser trobat estesa sobre un llit, travessada i tenia cinta de carrosser envoltada al coll i també en una ma, el cap embolicat en una bossa d’escombraries, segons han informat fonts consultades.

En aquests moments estan a l’espera dels resultats de l’autòpsia, que són els que determinaran les circumstàncies de la mort de la dona de 50 anys, natural de Saragossa i que residia a Vinaròs des de fa temps.

Va ser un veí de la dona, que posseïa claus del seu habitatge, donada la confiança que existia i ell mateix es va oferir per entrar i obrir la porta a la Policia Local.

En accedir la Policia Local a l’habitatge, van trobar els fusibles de l’habitatge fosos, de manera que tot estava completament fosc, amb les finestres i persianes totalment baixades. No hi havia electricitat a l’habitatge.

La Policia Local va accedir mitjançant llinternes. El cadàver va ser trobat a l’habitació principal, trobant-se el cos sense vida de la dona estès sobre el llit, completament travessat en horitzontal. La mateixa portava una bossa de plàstic al cap i la mateixa al seu torn lligada amb la cinta de carrosser fortament pel coll.

La Policia Local va donar avís immediat a la Guàrdia Civil, la qual es va fer càrrec d’obrir immediatament la investigació.

L’habitatge va que quedar precintada per efectius de la Guàrdia Civil i va romandre custodiada fins a l’arribada del metge forense i del jutge del jutjat de guàrdia de Vinaròs, que poc després va procedir a l’alçament del cadàver.

El cos sense vida de la dona va ser traslladat fins a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia.

La investigació continua oberta encara.

JG