S’inaugura el mural dedicat a Carles Santos

0
sdr

 

sdr

Este matí ha s’ha inaugurat el mural urbà dedicat a la memòria del músic Carles Santos, a un bloc d’edificis situat a la plaça Primer de Maig i Raimundo d’Alòs i mirant cap a la plaça de bous, i que és obra de l’artista Francisco López  “Chile”. Un acte on han estat presents el propi autor, els regidors d’Obres i Serveis, Guillem Alsina i de Cultura, Marc Albella, el director de Caixa Vinaròs Antoni Sebastià i la coordinadora de la Fundació Caixa Vinaròs, Nati Romeu.

Aquesta obra ha estat possible gràcies a la col·laboració del Ajuntament de Vinaròs, Caixa Rural Vinaròs, pintures Arnau de Vinaròs, Hermo i @nbqcompany.
Chile ha assegurat que és el mural de més grans dimensions que ha realitzat i que ho ha fet “amb totes les ganes, il·lusió, i sobre tot, amb tot el respecte a la figura de Santos”. Han estat tres setmanes de feina –va començar el 14 de setembre i va concloure’l el 3 d’octubre- i està basat en una fotografia que se li va fer al músic al Teatre Nacional. Una imatge que va agradar molt a Chile per la expressió i  el somriure que tenia Santos. Antoni Sebastià, director de Caixa Vinaròs, va agrair a Chile que hagi realitzat aquest gran treball de manera altruista, apuntant que és un mural que deixa a tots amb la boca oberta, pel ben realitzat que està i pel seu realisme.
D’altra banda, la coordinadora de la Fundació Caixa Vinaròs, Nati Romeu, va explicar que entre Santos i Chile ja va haver-hi una col·laboració prèvia, i també va traslladar a Xile l’agraïment de la família del músic i compositor per haver realitzat aquest mural.

Albella, que va qualificar el mural de “fascinant”, va asegurar que la iniciativa ‘Vinaròs art urbà’ en que s’engloba esta obra, continuarà amb noves pròximes actuacions.

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here