• El consistori ha rebut una subvenció de 30.000 euros per fomentar l’ocupació

 

L’Ajuntament de Càlig ha incorporat recentment tres nous treballadors a diferents departaments del consistori gràcies a la subvenció del SERVEF destinada a fomentar l’ocupació entre els veïns i veïnes de la població.

Així, l’ajuda de més de 30.000 euros que ha obtingut l’Ajuntament s’ha destinat a contractar dos peons per a la Brigada Municipal, a través del programa Emcord, que està destinat a fomentar l’ocupació entre aturats de llarga durada. En aquest cas, es destinen 18.663 euros per estes dos noves incorporacions.

D’altra banda, també s’ha dut a terme la contractació d’una arquitecta tècnica que donarà suport a l’àrea d’Urbanisme, a través de l’elaboració d’informes i llicències municipals, i realitzant el seguiment de les actuacions i treballs que s’estan desenvolupant actualment a la població a través del consistori municipal. La subvenció que es destina a esta treballadora, a través del programa Emcorp per a aturats majors de 30 anys, és de 13.742 euros.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, s’ha mostrat molt satisfeta per la consecució d’esta subvenció, ja que “d’una banda, podem oferir un treball a persones que porten molt temps a l’atur i, per una altra, a nosaltres ens dóna la possibilitat de disposar de més treballadors per donar un millor servei a la ciutadania”.