L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat amb els vots a favor de PSPV, Totes i tots som Vinaròs i el regidor no adscrit i el vot en contra de PP, PVI, C’s i Compromís la instalació d’una malla antiocells al lledoner del passatge Doctor Santos amb l’objectiu d’ evitar la pernoctació de estornells i minimitzar els excrements que deixen.
L’oposició i membres d’associacions ecologistes que van acudir al ple es van mostrar en desacord amb aquesta mesura.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, va dir que des de fa temps que hi ha queixes veïnals i dels comerços pels problemes d’insalubritat que causen la gran quantitat d’excrements que dipositen els estornells. També va recordar que s’han pres prèviament altres mesures que no han funcionat com la instal·lació de focus o radiofreqüència.

Per part de l’oposició, Compromís va proposar posar un tendal sota l’arbre que facilités la neteja, Ciutadans va dir que generarà impacte visual i que cal mirar alternatives, mentre el PVI advertia que la mesura pot establir un precedent, perquè hi ha altres zones de la ciutat amb la mateixa problemática.
Juan Amat, del PP de Vinaròs, també va considerar que s’haurien d’estudiar altres alternatives que no generin tant impacte visual.