NOTA DE PREMSA

  • Algunes de les millores més importants han estat la instal·lació de fibra òptica i càmeres de videovigilància, a més de la creació de carrils bici, zones enjardinades, d’aparcament i la millora de la visibilitat de les empreses

 

Vinaròs, 06/03/2018

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet avui balanç de les millores que s’han realitzat en tres polígons industrials de la localitat, on s’han invertit finalment 787.185,37 euros dins del pla d’ajudes de la Generalitat Valenciana per a la modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials valencians.

En el cas del polígon de la carretera a Ulldecona, s’han invertit 176.107,01 euros en millorar l’enllumenat públic d’aquesta zona i fer arribar la fibra òptica fins a aquest polígon, a més de realitzar altres accions per millorar la seua visibilitat.

Al polígon de Capsades és on més s’ha invertit: 517.613,07 euros, que s’han destinat a una gran varietat de treballs. Entre ells destaca el nou carril bici, l’adequació de tres zones verdes autosostenibles, la dotació de dues zones d’aparcament amb capacitat per a 60 vehicles i la instal·lació de càmeres de videovigilància.

“A tot això se suma la instal·lació de la fibra òptica a Capsades, que és una de les millores més destacades. Properament signarem un conveni amb les comercialitzadores perquè els empresaris del polígon puguen disposar d’aquest servei, que ens va ser sol·licitat per ells mateixos en diverses reunions “, ha expressat el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls.

Finalment, al polígon del Portal de la Mediterrània, s’han invertit 93.465,29 euros en millorar la connexió d’aquesta polígon a través del carril bici, en l’adequació de rotondes i en la instal·lació de càmeres de videovigilància connectades amb la Policia Local, el que permetrà un major control i resposta ràpida a problemes de seguretat.

A més, Valls també ha esmentat que en els tres polígons s’han realitzat millores de senyalització a través de rètols i panells informatius i que s’ha creat una pàgina web per millorar la visibilitat de les empreses a Internet, la qual serà presentada públicament en els propers dies.

“Estem contents amb els resultats obtinguts, tenint en compte que els terminis per a l’execució d’aquests treballs han estat molt reduïts i considerem que aquesta ha estat una primera fase de millores, que no la única”, ha comentat Valls, que ha afegit que ja s’està treballant per sol·licitar nous ajuts en aquesta mateixa línia.

Per la seua banda, l’alcalde Enric Pla ha remarcat que “aquest no és un pla d’industrialització, sinó un pla de millores molt interessant que busca millorar la capacitat d’inversió i el treball en els polígons ja existents i que necessiten d’una modernització constant per millorar la seua competitivitat”.