Signatura conveni de col·laboració “OVI” de Castelló i el “CDR” Alt Maestrat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • SIGNATURA CONVENI DE COL·LABORACIÓ “OVI” OFICINA VIDA INDEPENDENT SOLE ARNAU RIPOLLÉS DE CASTELLÓ I EL “CDR” CENTRE DESENVOLUPAMENT RURAL ALT MAESTRAT.

El passat dilluns 25 de Juliol, es va signar el conveni de col·laboració entre la Oficina Vida Independent de Castelló i el Centre de Desenvolupament Rural de l’Alt Maestrat.

Aquest conveni estableix nexes de treball conjunt i de col·laboració en l’àmbit de l’acompanyament i suport a les persones en diversitat funcional i a aquelles que son beneficiaries d’algun dels serveis del catàleg de Prestacions per la promoció de la autonomia personal mitjançant el reconeixement de la situació de dependència.

El conveni estableix l’assessorament i formació per al personal del CDR en aspectes com l’Assistència Personal i el Moviment per la Vida Independent, fet que generarà que els serveis de la OVI de Castelló tinguen una major implementació territorial en tots els municipis que estan baix l’àmbit d’actuació del CDR Alt Maestrat.

Els veïns i veïnes de municipis de l’Alt Maestrat com Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla, la Serratella, Tírig, la Torre d’En Besora i Vilar de Canes; de la Plana Alta com Benlloch, les Coves de Vinromà, la Pobla Tornesa, la Serra d’en Galceran i Vilanova d’Alcolea o del Baix Maestrat entre els que estan la Salzadella i Sant Mateu, podran trobar acudint al CDR, els serveis d’acompanyament i assessorament que ofereix la OVI Castelló en aspectes com la sol·licitud de la prestació d’Assistència Personal.

Recordem també que des de la OVI, s’impulsa i es fa pedagogia al voltant del Moviment per la Vida Independent el qual empodera a les persones en diversitat funcional a que siguen autònomes i independents en la presa de decisions del seu dia a dia, fugint del model assistencialista de les residències.

Des d’ambdues entitats estan satisfetes pel treball realitzat fins ara i per la signatura d’aquest conveni que posa accent en l’interès per oferir els millors serveis i acompanyaments als municipis i veïns i veïnes de l’interior de la província.

Explora más

Vinaròs,ES
6:26 pm, September 21, 2022
temperature icon 25°C
L: 24° H: 25°
Feels like 25.28 °C nubes
Humidity 61 %
Pressure1015 mb
Wind 16 Km/h