La Salle Benicarló està d’enhorabona. El passat dijous 18 de maig, a la Universitat Jaume I, dos de les nostres alumnes, Mireia Quesada Martínez i Júlia Redon  Pla van rebre el diploma i la medalla  que les acredita com a finalistes de la Olimpíada de Valencià, a més d’un premi que atorga la Universitat per valor de 100 euros.

Mireia i Júlia van aconseguir classificar-se en segon lloc, fet que els va permetre participar en la final per províncies que es va celebrar a la Universitat de València, el passat 6 de maig, i l’accés al programa  “Sóc Olímpic” de la UJI, on participen els alumnes finalistes de les Olimpíades acadèmiques en les seues diferents modalitats.

A més, l’estudiantat finalista que es matricule el pròxim curs en alguna de les titulacions que s’imparteixen a l’UJI rebrà una ajuda econòmica de 600 euros i tindrà la possibilitat de participar en programes d’alt rendiment com ara «Estudia i Investiga», els «Premis a l’excel·lència acadèmica» o «University Junior International Entrepreneurs Talent», entre altres avantatges.