????????????????????????????????????
  • S’ha produït una picabaralla entre els representants de tots dos partits que ha deixat perplexos als diputats de la resta de grups.

NOTA DE PREMSA

El portaveu del Grup Socialista en la Diputació, Santi Pérez, ha mostrat la seua “sorpresa i perplexitat” per la situació que han viscut els seus companys del PSPV-PSOE en una de les comissions celebrades en el matí de hui en la Diputació de Castelló, en les quals el Partit Popular i Ciudadanos han rivalitzat “per a veure qui es donava més pressa i arribava abans a presentar mocions que només serveixen per a desunir i crispar a la societat espanyola”.

Mocions, a més, “que res tenen a veure amb el marc de competències propi de la Diputació de Castelló, i que ens impedeixen parlar dels problemes existents als pobles de la nostra província com la despoblació, el mal estat de les carreteres o la deficient connexió a internet que es pateix en molts punts de l’interior”.

Santi Pérez ha mostrat la seua preocupació per la deriva en la que han entrat PP i Ciudadanos, que sembla haver-se agreujat després de la foto de la vergonya del passat diumenge en la plaça de Colón de Madrid, on Pablo Casado i Albert Rivera “es van llevar la careta i no van tindre cap problema a posar al costat del líder de la ultradreta”.

Enfront d’aquest estat de crispació, el Grup Socialista en la Diputació defensa la senda que estan seguint el president Sánchez i el President Puig en tot el referent a la crisi catalana, que passa “pel diàleg  dins de la Constitució, per a afavorir un clima d’acord i convivència, des del respecte a la llei i a la diversitat dels diferents territoris”.

Per al PSPV-PSOE la Constitució “és el marc legal que garanteix que tots tinguem cabuda a l’Espanya plural en la qual hui vivim, i no un instrument de divisió com pretén la dreta”.

A més, Pérez “considera una llàstima que PP i Ciudadanos hagen necessitat tantes dècades per a descobrir les bondats de la Constitució, en la gestació de la qual va tindre un paper decisiu el Partit Socialista, mentre Aliança Popular i José María Aznar negaven el seu suport al text constitucional, que va ser confirmat pel poble el 6 de desembre de 1978”.