YI DIGITAL CAMERA
  • CICLE DE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA CIUTAT DE PENÍSCOLA

El XXXV Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola va portar fins al Palau de Congressos a una de les formacions més interessants del panorama autonòmic i nacional. El quintet de vent metall Spanish Brass va oferir un concert que va entusiasmar als assistents. Un recital que va combinar composicions d’origen molt variat. Des de les creacions de Leonard Bernstein per al cèlebre musical West Side Story fins a una selecció de milongas argentines, passant per partitures d’Arnau Bataller i fins i tot del geni del cinema Charles Chaplin.

La dels Spanish Brass era una de les cites més esperades d’aquesta edició. La seua trajectòria els avala. Amb més de tres dècades de carrera, el grup va guanyar en 1996 el concurs internacional per a quintets de metalls Ville de Narbonne (França), considerat el més prestigiós per a aquesta formació. En 2017 va rebre el I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana. Entre les seues fites, cal destacar la seua actuació en la gala de lliurament dels premis Príncep d’Astúries en 1995, i la seua participació en la banda sonora d’obres teatrals i pel·lícules. A més del seu treball en sales de concerts, han editat fins al moment un total de 24 treballs discogràfics.

La del dissabte 21 de setembre va ser la segona presència de Spanish Brass a Peníscola en l’actual any. L’estiu van compartir taules amb Chano Domínguez, dins de la programació del Festival de Jazz.

 

RHEA QUARTET, EL DIMARTS EN EL SALÓ GÒTIC