L’Associació Amics de Sant Vicent de Sta. Magdalena ha donat a conéixer els actes de la programació festiva de 2019, que s’iniciaran el dissabte, 27 d’abril, a les 12.30h amb una cercavila, que serà a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’. A la vesprada, a partir de les 17h, han organitzat activitats infantils en la plaça de l’església i a les 20h l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena també realitzarà una cercavila, anunciant la festivitat de Sant Vicent.

A la nit, a les 21.30h se celebrarà un sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu municipal, que comptarà amb l’actuació del trio Tri-Band. El servei de barra serà a càrrec de l’Associació Cultural-Taurina, Polpís.

El dilluns 29 d’abril, a les 9.30h es realitzarà l’eixida de la romeria fins a l’ermita i a les 11h està prevista la missa a l´ermitori dedicat al sant. A partir de les 11.30h tindrà lloc l’esmorzar popular i ball.

Des de l’organització informen que dimarts que ve 23, dimecres 24 i dijous 25 d’abril, entre les 19 i les 21h i en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, es repartiran els tíquets i detalls als socis. La quota continua sent de 8€/any com en anteriors edicions.