Select Page

Advertisement

Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja disposa de més  mobiliari a l’Auditori Municipal, concretament s’ha dotat a aquesta infraestructura d’un total de 30 cadires, que s’incorporen a l’espai per a la seua utilització en diferents actuacions. D’altra banda, les empreses adjudicatàries de les obres, que s’inclouen dins del Pla Castelló 135 Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Castelló, ja estan treballant en l’Edifici Social.

Així, Construcciones Eléctricas S.L ha iniciat ja l’acabat dels falsos sostres de la Biblioteca i sala de reunions, situades en la primera planta, i s’ha posat a instal·lar el sistema contra incendis de tot l’edifici. Al mateix temps, aquesta empresa instal·larà la il·luminació i climatització de la primera planta i pintarà la planta baixa i primera en el seu interior, així com les portes exteriors.

D’altra banda, E.J.R System´s S.L.O està escometent els treballs d’instal·lació de so de l’Auditori, la pantalla i projector, així com els focus de l’escenari. A més, procedirà, en els pròxims dies, a la instal·lació d’una taula de so, que és la que donarà servei als diferents espectacles, que se celebraran a l’Auditori Municipal.

 

 

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

¿Que le parece la promoción de la alcachofa de Benicarló?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

PROGRAMA CARNAVAL

PEÑÍSCOLA DE CINE

Vídeos recents

Loading...